THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

22 Mei 2010

..SeLaMaT HaRi SaBtU..

Morning uols,mesti best kan uols leh duk rilek2 kat umah tak kejer..Inda jugak yang meroyan pepagi kat ofis ni kejer..Takper2 hujung bulan masyukkkkkk..miahahahaaaa



Errrrrm.....(tarik nafas jakkk) segala kegusaran,segala kepahitan,segala kekusutan telah di rungkaikan dengan baik sekali..Alhamdudillah,syukur padamu Ya Allah.


Ku insan Lemah,kerana ku bukan Nabi yang bisa Sempurna..


Mood Letih...letih lah sangat.


Mood sedih!!!!arrrrrr


Tapi Walau apa pun dugaan yang datang.........


Berjalan lah tanpa henti..Dalam siot makna lagu Dato Ct ni kan..So inda ingin maklumkan yang kini inda dah kembali nak aktif berblogging balik..Hahhaahaaaaaa,jangan ko hangat tahi ayam dah nanti tak pasal2 ko kena kaki....



Lastly,tudung ini telah lama di beli tapi bawu semalam pakai..huhuhuhu..Nak jugak bagitau kat kowang kan...Tak tahu lah nak ending story cam ner???Bagi salam jer lah erkkkk,Assalamualaikum wahai sahabat blogger ku semua..Love u So Damn Much!!!!!Fullstop.

15 orang kenit.....:

angah iza berkata...

cian nye kena keje hari sabtu yg indah ni :P

cantik tudung polkadot tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sabar...
setiapa dugaan pasti ade sebab nye...
=)

Mazru Majid berkata...

salam inda

* f i f y berkata...

ciann dye ne keje ea....
tape2...
masyuk tuh yg sodapp di denga tuh..
ekekeke..
btw...
y not u take pic senyum nampak gg...
mesti ag cute....
(;

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

sgt tiut lor~~



muka titun tu..


mmg tiut..


bole buat iklan tilam..

Jejaka Desa berkata...

Ehh..Ehh..Ehhh....Ape pasey koi tngok ngko ni makin....makin.... makin..makin...

v
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
_
v

TEMBAM


Hahaha.....

ajay jamien karya berkata...

tak ade cacat cela pun kat muka cun ni...tambah cute.

enjelinajolipit berkata...

keje la!!!
bukan suruh posing2!
repot kang kat datok zam

axcid berkata...

salam ,kak linda ape kabar ,kak linda buzy ke lame x update blog

nAzAriAh MohD MurAD berkata...

u....
ahakzz....
slamat berpose!

muCh lOvE bEbEh

dhamirah asilah berkata...

keje tm ker??

Angin Selat Melaka berkata...

Assalamualaikum, para pembaca blog MY DIARIES
Melihatkan posing serta posting di blog ini, daku kira kamu ini jenis yg berminat dengan bidang fotografi dan - bidang fotografi memerlukan bidang kecantikan bagi melengkapkan aspek kejayaannya. Betul? Pelajari lebih lanjut mengenai bidang kecantikan di blog:

Bidang Kecantikan Tradisional

Blog tu khas buat mereka yg turut sama mementingkan penampilan diri seharian. Semoga sukses, yah! Tq.

zOeY zAu YaH berkata...

lawanya mata..hehe

cemomoi berkata...

dah lama tak dengo kabo...

Mazru Majid berkata...

lama diam..ape citer>