THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

07 Mac 2010

..TeKa TeKuK..

Tiba2 kaki aku terasa nak g ke tempat ni?
ada tak sesape tak yg tahu tempat ni di mana??
Inda nak buat sesi Teka Tekuk ni,pengomen pertama yg menjawab dgn betol inda akan lanje makan megi nak x?
Takde lah,inda akan bagi hadiah misteri pada korang ye..So cubalah bukan susah pun..hehehehe
Ni inda nak bg sedikit KLU ok utk memudah kang korang meneka,xyah la ko nak peras2 otak bagai nak teka ini tempat..
Ni KLU PeRtaMa..
Kera2 ramai kat tempat ni..Jgn bawak byakk mkanan byak2 tau..
Silap hari bulan abis makanan korang dia ragut..
Pantainye cantik dan memutih..

aNd
Batu bata eh silap batu2 besar jugak banyak terdapat di sini..

Wooooooooooi,dah banyak aku bg KLU ni..
Law korang teka dgan salah jgk,korang mmg buta sejarah btol la..
hikhikhikhik...
SeLaMat MeNCuBa Ye aNaK-aNaK
ikan..
ingat hanya pengomen pertama yang meneka dengan betol akan mendapat hadiah istimewa dari inda..Exklusif btol ke aku eja ni dari dakk kecikkk ye..Bukan senang aku nak bg korang hadiah2 bagai ni aku kang kedekut tahap taik idong masin..Hadiah akan di beri selepas inda dpt gaji ea..hahhahaaaaaa
Sila alert ok..
Esok inda update kang special N3 n paparkan wajah pemenang bertuah itu k nak kuar ni...Bye2

Salam,
Hari ini dakk kecikk nak wak korang semua gelak guling2 ye hingga sawan babi..
Law korang xgelak jugak habaq mai kat dakkk kecikkk ye,meh sini aku tolong betol kang wayar hijau yg dah putus dalam kepala korang tu..hikhikhik
(Jgn gelak kuat sgt tau,gelak comel ala2 baby ni je k)
Kontrol2..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
..Jom Kita Mulakan Hari Dengan Senyuman..
+_________________+
!
!
!
!
!
!
!
!
!
















anak sape ni?
Giler tamak..haha



Model michelin


alohlohloh,ngantokkkkkk ea???
Dah2,berhenti gelakkkkkkkkkk..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Siyessssss2..




GelaK LaGi.
Dakkk Kecikkk LeLaH NeNgOk BaBy Ni..
KeTaWa TaK HiNgaT..(",)
video