THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

20 November 2009

“PRINCESS KEBAYA CONTEST”

Terjah ke Blog http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/ nampak lak tag ini..Hati terasa ingin mencuba..so saya dengan rela hati nya mempertaruhkan gambar ini..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaaaaaa
SOPAN tak????(ayat xlh Blah..hehehe)
Gambar ni di ambil kat bilik persalinan sewaktu saya shopping di KUANTAN PRADE..Gambar ni yang paling SOPAN kot,coz lain-lain gambar tunggang terbalik ko ak pose..Kain baju kebaya pendek ni jenis kain sutera thai,beli dkat thai lgi..hikhikhik
Baju ni istemewa bg saya coz kainnya pemberiaan MY LOVE sewaktu kitaorang mula2 couple dolu..Kiranya baju ni dah bertahun-tahun jgk lah tp still muat ko ngan badan aku yang agak keding ni..miahahahahaha..
For kak wawa tugasku dah selesai,kini tugasmu dan para-para juri lak ae wak undian..^_^

2 orang kenit.....:

wawa berkata...

Salam linda...

thanks ye join contest ni...
k.wawa dh jengah+terjah dah ni...
linda tanya sopan ke x???
k.wawa jawab: sopan+ayu
good luck ye.....tunggu result tau

wawa berkata...

lupa lak nk bg tau...
syarat 2
syarat 3
syarat 6

linda xwat lagi...or kak wawa yg xperasan

tq:)