THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

20 Januari 2010

..MiSs Kat Dia Sgt2..=(



  • RINDU kat senyuman dia

  • RINDU kat mata dia

  • RINDU kat janggut kambing dia tu(he3)

  • RINDU kat manja dia

  • RINDU kat ngada2 dia
*
*
*
*
*
*
*
*
..Dan RINDU time dia berlagak sengal..hehehe
kew aku yang sengal???

aaaaaaaaarrrrrrrr,semuanya aku RINDU tentang dia..


Tak sabar wehhhh nak jumpa..Uols best kan ada COUPLE duk dekat2..Nak buat apa2 leh minta tolong ngan si dia,leh makan sama2,leh lepak sama2 dan yg paling penting si dia leh jaga keselamatan uols kang..Bila berjauhan takkan dapat peluang cam gitu..(macam lah aku terpisah jauh sgt kang ngan si dia)..hahahahaaaaa...Tapi satu je keistimewaan bila duk jauh2 ni,bila bertemu uols akan lebih menghargai saat2 indah pertemuan itu..Taklah uols asyik gaduh je memanjang kalau asyik berjumpa ni..Kata orang tua2 duk jauh bau wangi duk dekat2 bau tahi..hahahahahaha,sape nak jawab???Bau tahi ke korg?hahahaahhaaaaaaaaa..(''.)

6 orang kenit.....:

MiSZuE berkata...

hahaha best giler wehhh ayat ko tu ahahha..xde pon bau tahiiii...wangi je haha

hmmm..die kat mane yang???

mAr@ZiEy berkata...

Alahai..rindu tu mmg best sgt2..kalau da syg..perasaan rindu la plg best di rasai..hehehe

apex berkata...

saya setuju! tp jauh2 ni byk dugaannya. kesetiaan n pcye tu paling penting rite? hehe..

*Dak kecikkk* berkata...

miszue=)
hahaaaa,msti kentut dia pon ko ckap wangi kan yang??
Dia kat trganu je..ahakkkkss

*Dak kecikkk* berkata...

maraziey=)
btol tu,perasaan rindu ni akan jadi indah bila kita bahagia.tp tgok lah cam mana pula kalau gaduh??wangi lagi tak?hahahahaaaa

*Dak kecikkk* berkata...

apex=)
ye..kepercayaan dan kesetiaan mmg pntg bila berjauhan ni.