THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

01 Januari 2010

MoVie YaNg PaLiNg BeSt PeRnAh AkU TgOkk...

yuhuuuuuu,time ni baru masuk lam panggung..cter tu start kol 9..
sowey gbo x jelassss,xde flashhh lorrr hphone makcikk..da jadik golap golita da dunia ku..
hampessss tol,pah ni nak bli hphone yang lbih meletup la....hu3
Nak tahu x MOVIE pe yang inda cakap best tu??????
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
penat ekkkkkkkk
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=n_n=
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

...i see you...
AVATAR
mula2 sblom cte ni kuar ak say lam hati,cam poyo je cte ni ngan makhluk berwarna biru nya,ngan mata bulat la,hidung besar la...hehehe..now i dah jatuh cinta ngan HERO dia tu,very2 funny n sweetttt...pada yang lom tgok cter ni cpt2 la ekkk terjah ke panggung yang berdekatan,korang akan jatuh cinta ngan hero dia,tempat dia n yang penting hargai dan pelihara lah alam sekitar..wawawawawawwa...
pssssstttt,inda nak g kencing pon tahan tau sbb xnak terlepas lgsg setiap babak..^_^
my perenz eila...

jaja,linda n eila..

ENJOOOOOOOOOOOOYYYYY

2 orang kenit.....:

Rodong Blogger berkata...

Ngko ni tak habih2 ngan panggung la.

*LiNDa Bt SideK* berkata...

leh release tension maaaa....