THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

14 Januari 2010

...~NaK MiNtaKKK tOLoNg Ni...~

Plissssssssssssssss,tolong bagitau dakkk kecikkk kat mana yeee ada jual SHAWL cam gini??

Dah byk kali cari kat KUANTAN ni tapi still tak jumpa,ke aku yang tak nampakkkk...:-)
Cuba order ngan kak ika radiusite tapi tudung tu SOLD OUT okehhhh..kecewa di situ..
Pada sapa2 yg ada membe2 yang berbisnes tudung online tu tlg lahh tinggalkan alamat blog dyeorg kat comment box dakkk kecikkk ye..dahmengharap tahap gaban dah ni,taley tido malam aku ni kerana tudung ituhhhh..apa kessssssssss???
(sowey kak ika ciplak your picture)
TOLONG DAKKKK KECIKKKK OK.
TOLONG SGT2,NANTI DAKKK KECIKKK LANJE MAKAN AISKRIM K.:-)

14 orang kenit.....:

angah iza berkata...

lawa la tudung tu...
tak pernah jumpa lg tudung ni..
nak gak :P

cemomoi berkata...

payoh yul jadik oang pompuan ni yek... pantang ander yang baru sema nok cube... takpe le koi do'o moga dapat mende dihajat

Rodong Blogger berkata...

Kene tunggu time raye la nampok gayenye.Macam2 jenis ande.Cer tngok raye cine bulan depan.Ande ke tak.Ha..ha..ha..

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza...
ha'ar kang tgok org pkai cam santek sgt2,tp xthu mana ada jual jnis tudung cam gini...:-(

*Dak kecikkk* berkata...

cemomoi..
biasa lah cemomoi,org ppuan ni mmg suka benda2 yg yg santek dan yg trbaru..wlaupon dia sndri pon xsantek..hahahahhaaa

*Dak kecikkk* berkata...

Rodong Blogger..
Woooo lmbat tu raya cina tahun dpan..msalahnya koi dah cari tapi xdokkkk..byk butik n keda2 biasa koi dah masok tp xdok jgokk..
GRRRRRRRRrrr,meroyan dah ni.

helena's berkata...

alamak,,cikhel taktahu,huhu

*Dak kecikkk* berkata...

helena..
xpe2 dak kecikk leh sabar lagi ni..
hohoho..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

babe,

shawl ribbon tu pun lya beli ngn radiusite jugak..
tp xsemua..
ade gak yg blog len..
tp td lya try bukak blog tu..
xblh..

http://shawlsayucinta.blogspot.com

try tnya kak ayu tu..
ade lg x shawl ribbon tu..
lau x..
lya try suggest blog len..

*Dak kecikkk* berkata...

ok2..
thnk u leya..
mmuaaahhhh3

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

check diz blog jugak ek

http://flowergenuine.blogspot.com/

*Dak kecikkk* berkata...

thank babe..
nanti lanje mkn aiskrim k..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

hehe..
nk pgl pe ni??
linda??
or kena pgl sis linda??
hehe...

*Dak kecikkk* berkata...

panggey linda je yang..
namo pggey sis2 ni cam tua sgt je.
hu3,xsdar diri..xmao mgaku diri ini dah tua..=)