THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

11 Februari 2010

..MiSi MeNcaRi Di TeRuSkaN..

Wawawawawaa,ayat ko linda memang tak leh blahh la wehhh..hikhikhik
Misi mencari apa yang nak di teruskan tu???
Adakah anda orang misteri ERA??
Kalau anda tak tanya anda tak menang..
Ehhh,tiba2 lakkkk ayat tu terkeluar kang..hehehehe
Petang ni inda ingat nak teruskan mencari kain lace utk di buat baju kebaya time jd pengapit sepupu inda bulan 5 nanti..Mintak2 jumpa la ngan kain lace yang btol2 wak inda tersgt2 HEART kat dia...Tak lah pening lagi kepala otak ni pikiq..('',)

(en fahrin??adakah anda sudi menemani saya petang ini..he3)
Manis kan senyuman si Fahrin ni,sejuk mata memandang..
Tapi kenapa wehhhh org buat dia mengalirkan airmata??
Sampai hati tau buat dia macam tu..kesian kat laki aku ni..
Ferasan la ko..ngah meroyan ke apa???hahahahahahaaa
ada aku kesahhh!!!!!!!!!!
...Dakkk kecikkkk....

Wahai kaki ku??????
Adakah kau dahh bersedia untukk meronda2 ke kedai kain seluruh KUANTAN ni???
hahahahahahahahhahahahahaaha..Mengonnngggggggg la ko inda..
Cauuuuuuuuuuuuu,semoga pencarian ku berakhir..daaaaaaa

5 orang kenit.....:

angah iza berkata...

knp x bwk kerusi roda sekali..
kalo penat leh sorong je.
hahahha :P

MiSZuE berkata...

nape xde muke ko yang..kaki je?

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza=)
ha'ar kang,bgs jgk cadangan tu..hehehe

miszue=)
hahahaaa,aku tkut ko boring je nengok muka aku..asik muka je yg over expose kaki pow nak over expose gak yang..
winnkkkksss..

karipap berkata...

salam kak .linda
miza nak mintak tips sikit ,lips ape yg kat linda pakai tu baby pink nice

karipap berkata...

emmm ,cube cr colour camtu tp x jumpe emmmmm help hehehehhehe