THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

12 Mac 2010

..JaNgaN CuBa CaBaR KeMaRaHaN aKu..

Wooo,tengok tajuk pun korunk mesti dah agak apa status mood aku skang kang..
aKu baran sangat2 kat sorang mamat bongokkkkk ni...
Suka buruk2 kang aku..
Maybe ko sakit hati ngan aku coz aku menolak cinta ko tapi ko kena gentleman la beb..
Nape ko buruk2 kang aku depan semua org sedangkan benda tu aku tak buat pow.
Ni dah kira fitnah,ko tahu tak fitnah tu hukumnya cam membunuh org..
eeeeeeeeeeee,nak jew aku hempokkkk muka dia tu ngan helmet.
Tapi aku pompuan derr,mane mungkin aku akan keluar kang kuasa Ultraman aku pd ko..
Please ni amaran terakhir dari aku..
Law ko cuba cabar kemarahan aku lagi,siap ko..!!!!!!!!!!
Derrr boleh tak ko duk diam dalam kandang kambing ko tu,
Ni bila terlepas jew menyusah kang haku..Super2 bongokkkk..
Wahai lelaki2,adakah semua xsemua ok lelaki sukar utk terima kenyataan law cinta dia di tolak??
(Gambaran muka aku bila time marah)
P/S: Korunk,aku rasa down jew skunk ni..Nape perlu ada org sebegini dalam dunia ni??
Padahal aku tolak cinta dia ngan baik,aku xhina dia pow..Tapi kenapa dia perlu buat aku macam ni,kenapa dia fitnah2 aku?Korunk bayangkan perasaan aku bila org yang percaya ngan fitnah dia tu perli2 haku...:(

14 orang kenit.....:

MiSZuE berkata...

biase ar tu ..sesetengah orang kalau xdapat ape die nak, camni la jadi busuk hati

saba ye yang...

*Dak kecikkk* berkata...

saba la ni yang..
hanya belog tempat
aku luah perasaan..:(
Sobsobsob

Atan Athen berkata...

pedulikan je org tu...
org mcm tu org yg x bleh terime kenyataan

*Dak kecikkk* berkata...

Atan Athen:)
Thank.

helena's berkata...

tu lelaki yang ego.sebab tuh ble cinta ditolak dia buruk2 kan kite..cikhel penah kene..sangat kuang aja oaky.boleh2 dia tanak kite bahagia..


padahal sebenanye dia buat camtu sebab dia sayang sgt kat kite,.



innda buat bodo jek k..act like normal..biar dia pulak sakit hati..

*Dak kecikkk* berkata...

Helena:)
Cik hel,mudah-mudahan cam tu lah..
dan inda arap dia dpt trima kputusan inda dgn ati terbuka.
kalau lah kang dia pernah cintakan inda knp perlu dia sakiti org yg pernah dia cintai??URMMMMMMMM.
moga2 pah ni dia berubah...

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

sampai ati lu entri ttg gua..walaupun lu marah2 dikala ini..
gua tetap akan terus goda lu...




















bluerkkk~~~~

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin bongokkk:)
opssss..no komen

:)

Bluekkkssssss utk ko jgk..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

cube ko snap muka mcm singa tue...
hehehehe...

jane berkata...

siapakah?
aku pon baru lepas tolak orang
































































tak tahu dia kecik hati ke tak...





































































































tapi aku trpksa....



































jom kawen!!!
ngahhahahahahha~

Mazru Majid berkata...

saborr..ade hikmahnye tu

pak long berkata...

salam buat dak kecik....
fuhhh.ko punyer marah tahap gaban...kalo betol ko hempok ngan helmet mamat tu...pak long leh bayang cam ayam kena sembelih la mamat tu....
kerana mulut, habis pulut kena telan...

pakcik kordi berkata...

pakcik kordi ok je klu org tu tknk kt pakcik...kekekehh...

cam shilabat la perangai beliau.rambut beliau mesti bau berak.

*Dak kecikkk* berkata...

Meniti Senja:)
Muahahahahaaaaaa,law ko wak aku marah nanti aku snap muka cam singa tu ea pah tu aku mms kt ko bolehhhh??


Jane:)
jommmmmmmm....


Mazru Majid:)
Amin.TQ


Pak Long:)
Wksalam pak long..
Yesss kerana mulot dia jgk saya yg teraniaya..:(


pakcik kordi:)
Kan best law dia tu pakcik kordi..he3..
Maybe lah kot rambut dia msti bau berakk..