THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

11 Mac 2010

..aDa aPa DeNGaN TaJuK..

Urrrrmmmm,dakkk kecikkk ni xcht lagi lor..
Buat2 kerja jap pah tu lanting kepala atas meja...
Batuk ni degil ya amat woooo,aku nelan ubat batuk cap ibu dan anak pun namo sembuh jgkk..
Benci arrrrrrr,nak berkomunikasi ngan costumer pow aku cam xde semangat..
Coz Suara dah jadi ala2 katak panggey hujan da.
asyik kua ayat cam ni je memanjang,
ehemmm..ehemmmm..ehemmmmm..
kahakkk bermaharajalela tu kat rongga tekak ni.
Ada Sesape x kat cni meniaga cendol ???
Meh cni aku bagi free je cendol aku ni nakkkkkk....
hahahaaaaaahahahahahaaaaa,ampun2..
Waaaaaaaaaaaaaa,bukti2 kukuh utk mendakwa aku kat mahkamah ni..
Makan gaji buta..hikhikhikhik
Ssssssssssssssssssss,korang jgn habaq kat boss aku ea..
Law tak nanti aku sula engko ngan buluh.. *_*

Alololo,macammmm nye muka baby ni..
Takut haku...
Tapi apa2 pon yg terjadi dalam kehidupan kita ni kita haruslah redha dan sentiasa bersyukur dengan apa yg ada.Sakit tu adalah satu ujian utk mguji tahap kesabaran kita dan utk kita sentiasa igt pada sang PENCIPTA segala kejadian....
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Mulakan hari dengan SENYUMAN k.
Gigih makcik ni nak senyum tau..
Tomeinyaaaaaa tinonet ni..ahakkkksss
Smile +_________+
Ni nenek sape ni???
Baik mengaku cepatttt....

15 orang kenit.....:

angah iza berkata...

geli geliman aku bila ko sebut cendol..
hahahaha....
apasal x amik cuti je beb...
ish....da mcm org pas bersalin je aku nengok ko ni :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

benngong nye cendol...
hahahaha...
hijau²...
hampeh...
ko rehat² la...
baring je....






















jap lagi aku suruh bos ko kasi ubat....
hehehehehe...

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza:)
xblh cuti la beb,cuti di beku kang..boss nak tgu aku mati dulu kot bru nk bg cuti..sobsobsob..
woiiii,ko jahat kata aku cm owg pah branak..jahat.jahat..


Meniti Senja:)
Sakit pon tp aku still gak menengek kt cni kang..hahhahaaa
Skrg boss xde so aku leh ar bring2..cuma skunk aku serabut coz telefon asik brdering2 je tepi tinga aku ni..hampehhhhh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

name pon kerja...
kalau xnak bising atas katil umah ko...
hehehehe...

helena's berkata...

hahahahahaha..nih ape sebenanye motif gamba2 manggelikan nih?hahhaha

babe~makan ubat duh..i tanak cendol tuh!huakakkaa

*Dak kecikkk* berkata...

Meniti Senja:)
xpe2 nanti kol 3pm aku nk blah da..hikhik,leh ah duk lanting ats katil...best2,tpon pow xkaco aku lagikk.


Helena:)
xde motif cme saje nk suh korg semua hepi..inda skit tp still nk hepi kang korang..:)boleh...?

huhhhhh,mlm nanti inda mkn ubat lagi k..xpe2 inda pon xnak bg cendol ni kt cik hel..x di jual.hahhaaaa

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

weyhh...
pandai kau make up muka kau jadi tua..
hebat...



aku soh makan katak tak mau..degil...
kalau kau makan katak awal2..
kompom kau dah sembuh..

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

meniti kuda..
kita jumpa kat mahkamah..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

off je hp ko...
settle...

[alvin] mahkamah cinta...
hehehehe...

pak long berkata...

salam buat tuan umah....
naper tak cuti jer....
dak kecik...kim salam ngan opah tu yer...

Mazru Majid berkata...

huhu..semuge cepat sembuh ek..

Atan Athen berkata...

bleh kaye ni meniage cendol

Lady Dyla berkata...

copat2 sumbuh erk..

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

weyh meniti kuda....masa bila hp aku off??kau hutang ngan aku mcD o.k..

鐵板豆腐Fay berkata...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟