THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

14 Mac 2010

..KeNaPa WaNiTa SuKa LeLaKi BeRJaNggUt..

Hahahahahahahaha,tak tahu nak kata apa tapi aku memang suka tgok lelaki berjanggut cam macho jew especially BUDAK GEMOKK aku,huhuhuhuhu..Aku paksa suh dia simpan janggut sejemput cam kambing hehehehe not janggut yang banyak2 tu ea,geli haku..
Janggut tu budak gemokk saya simpan selama 2 tahun tapi tahap tu jew panjang nye,kira orait la tu kang..Sekarang dia duk ngiyau2 ngan aku cakap nak potong janggut tu,waaaaaaaaaaa namo la potong baby syg suka baby ada janggut tau..Law baby nak potong jgk nanti syg cari lelaki laen..hahahahaaaaaaaaa,gilerrrrrrr....




Ada ke wanita2 kat sini yang sama spesis ngan aku ni??
Law ada habaq mai la weh kita kongsi2 pendapat..
Lelaki2 macho pow boleh jgk bagi komen...
Bolehhhhh,sapa cakap lelaki tak leh komen..
Komen je ea..

19 orang kenit.....:

angah iza berkata...

knp laki sis x de janggut ???
x leh tumbuh janggut nye...
eiiiii gerammmmm !!! :P

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza:)
eh,ada jgk kew lelaki yg xtumbuh janggutnya??:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

iza..
ko nak laki ko ade janggut eh???
pekerja thai aku cakap guna darah kelawar...
letak la tempat mane yg nak bulukan tue...
hahahaha...
ko try la...

kecikk...
jgn giler sebab janggut nak cari lain...
hahahaha...

*Dak kecikkk* berkata...

Meniti Kuda eh senja:)
oiiittttt,aku tak gilar lagi k...aku takkan cari laen dah..nanti budakk gemokk aku simbah asid kat muka aku..wakakakakaaaaa..hampeh..

Mazru Majid berkata...

salam..

sebab janggut ade geli2 ckit kot...hhehehe

enjelinajolipit berkata...

farin amad pon ada janggut. tp janggut a samad said la paling maco.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

eh lya pun suke tau..
lagipun simpan janggut tu pun sunnah Nabi kite..

P/s:kite salu singgah je kat blog dak kecik ni...tiap kali ade n3 baru..hehe
grm tgk muke die yg flawless..

Atan Athen berkata...

nk bela janggut gak la lepas ni

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

iza...
kalau nak laki u ada janggut..
soh dia makan kambing hutan..
makan hidup2..
k..
selamat mencuba..


meniti ceroi..
janggut lu terbaik..
gua respect lu..

atan athen..
elok lu bela kuku kaki..baru macho...


dak ucuk...
gua rasa..elok soh dak mok bela bulu idong..lagi smart lo...

helena's berkata...

ade iras kamu lah indda..jodoh kuat nih!


aminnnn!

err okay jek laki janggut ke tak ke.hahaha

helena's berkata...

lagu nih!arip suke dengar!entah!

*Dak kecikkk* berkata...

Mazru majid:)
wksalam..hihihihi
iye ke ada elemen geli2?
ngakk tahu pulakkk..:)

*Dak kecikkk* berkata...

Enjelinajolipit:)
Oh a.samad said lelaki pojaan hati ku..he3

*Dak kecikkk* berkata...

Chenta Lya:)
Btol tu bkan sahaja nampak macho tp janggut tu adalah sunnah Nabi.

Psssstttt,geram kew???hihihi

*Dak kecikkk* berkata...

Atan Athen:)
Simpan jgn xSimpan..
Nanti ko leh ganti dakk gmok saya..lalalaaaaaa

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin Dugong:)
Bulu hidong???
Kurang asam lah ko ni alvin.
ntah hape2..Geli haku.

*Dak kecikkk* berkata...

Helena:)
Cik hel,btol kew ada iras??
Amin,mudah2an jodoh panjang..he3


Opppssss,xthu lak arip ske lagu ni?

Faiz Mensive berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Faiz Mensive berkata...

Salam.. Sy sebelum ni x pnh simpan Janggut,jambang apa semua ni,kalau simpan pn x panjang. Tp suatu hari tertengok org yg berjanggut dan berjambang lebat ni tergerak hati nk simpan Janggut ngn jambang ni. Alhamdullilah syukur sgt2 sbb allah kurniakn aset Janggut dn jambang ni kt sy,bkn semua lelaki ada,bila dh simpan Janggut ngn jambang pn makin lebat baru sy thu khasiat simpan Janggut semua ni dn knpa nabi muhammad saw suruh umatnya menyimpan janggut,rupa2nya Janggut ni ada khasiat dn keistimewaan,bila dh Lebat janggut dn jambang ni semua ada kwn syorkn guna mbo untuk melebatkan,merapi,melembut dn mewangikn janggut. Ni nama page sy The Beard Comrade- Malaya Beard Oil, kalau sapa2 nk tahu mcm nk jga jaga janggut dn jambang boleh usha2 kt page sy, skang sy dgn kwn2 yg berjanggut berjambang ni dh bt club yg diberi nama Malaya Beard Society.. https://m.facebook.com/malayabeardoil.mensive