THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

15 Mac 2010

..BiKiNi YaNg PaLiNg HoT aBaD iNi..

Wahhhhhhhhh,sebut sal bikini lelaju jew korang jengah ke belog dakk kecikk ye..
Law korang nak tahu dakk kecikk kini berniaga bikini ea.
Bikini ni special sikit tau n memang takde jual di mana kedai bikini.
Rege dia pow berpatutan dan boleh di tawar2 lagi tgok atas korang la law korang pandai bodek2 n kasi ayat jiwang2 karat ckit kat haku,haku bagi free jew ko..!!hahahaaaa
Ni antara koleksi bikini terbaru dari BUTIK DAKKK KECIKK ea..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
..Terhangat Di Pasaran Ko..
!
!
!
!
!
!
!
!
!

Ada yang berminat tak???

..Order here..
Sila order ngan budakkk kecikkk dalam gamba di atas tu yew..
Selamat Bershopping..hehehe

14 orang kenit.....:

helena's berkata...

plastic pon boleyyyy..hahaha!kiut gila!

Bai berkata...

hahaha sabau je la

johnlabu berkata...

:)

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

wah..wah...
dan pandai berniaga skunk ye dak ucuk..

errr...tetiba gua terbayangkan dak mok lu yang pakai bikini tu...

ala....tomeinya beliau...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

bak sini satu...
aku nak bakar...
hahahaha...

Atan Athen berkata...

hahaha...x senonoh budak itu...hahaha

Mazru Majid berkata...

wargghhhh..wakakakkaka...macam tazan jek

ahmad berkata...

hot tu....hahaha

Hamidah MJ berkata...

Kak rumah Che Mid ada banyak, warna pink pun ada.. boleh guna mandi malam nanti.. he he

Jejaka Desa berkata...

ha..ha..ha..Rase nok guling2 je weh...

Stilla berkata...

wah kreatif tul ekkk budak tu...huhuhuhu...

kejang dah perut tila ketawa tau..huhuhu

nak order 1 ekkk untuk latihan swimming nanti...hehehhehe...

Stilla berkata...

wah kreatif tul ekkk budak tu...huhuhuhu...

kejang dah perut tila ketawa tau..huhuhu

nak order 1 ekkk untuk latihan swimming nanti...hehehhehe...

Stilla berkata...

wah kreatif tul ekkk budak tu...huhuhuhu...

kejang dah perut tila ketawa tau..huhuhu

nak order 1 ekkk untuk latihan swimming nanti...hehehhehe...

Stilla berkata...

wah kreatif tul ekkk budak tu...huhuhuhu...

kejang dah perut tila ketawa tau..huhuhu

nak order 1 ekkk untuk latihan swimming nanti...hehehhehe...