THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

25 Mac 2010

..MeLaYaN TiNoNeT MaNJa Ni MeWaRNa..

Muka tak leh blah..
Kenal kang tinonet ni bernama MOHD SYAQIR AIMAN..
Kesayangan saya ni tau,suka layan karenah manja dia..
Kadang2 over manja,sampai kang nak makan pow nak kena suap...
haissyyyyyy,law laki aku asik makan nak bersuap jew kompem dia nak kena penampar la tu gamaknyaaaaa...hihihihi,sowi B,i gurau2 jew..
Tinonet saya yang tekun mewarna..

setelah di marahi oleh saya..
Bajet garang la tu..siot jew..
aLih2 dia nyuruh gak kakak nya mewarna..
aikkkk,aku kew dia yg bersekolah ni???
@
@
@
@
Tada,ni hasil kerja tangan tinonet saya yew..
Not bad kang..hihihi
Lain kali adik mewarna dengan lebih baik lg ok.
Sayangggg kamo sangat2..*_*

12 orang kenit.....:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ye ke itu tinonet ko wat???
ke ko yg wat tue???
hahahaha...

Zumie berkata...

comel la yang :)

Zumie berkata...

inda pe email ko?
cpt roger!!

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, berapa taung umur Tinonet tu Dak kechik..Pandainya dia melukis..

*Dak kecikkk* berkata...

Meniti Senja:)
Hisyyyyy,itu lukisan dia la not me ok.


Zumie:)
Comel kang..hihihi
linda.sidek@tm.com.my
dah roger2 dah ni.:)


LIPISLADY:)
Wksalam..umonya 7tahun..hihihi
tp suka nau melukis n mewarna.

angah iza berkata...

sokong kata meniti senja tu....
agak was-was dgn lukisan itu..
adakah hasil dr titonet @ inda ??
muahahahahhha :P

smiley berkata...

hehe...sangat cute time tinonet akak tuh khusyuk mewarna...ngan tangan gebu die tuh...geram jere tengok kan....hehehe

regards,
Triplesmiley

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

akak pun selalu kena cam gini,

cemomoi berkata...

serios gila muka, garang ke?

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

meh cni nk hug tinonet inda...comel...N suke kids..

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

kau macam kanak2 ribena la...
sungguh cumil!!

HonEyBuNNy berkata...

cntk la inda .....walaupun muka serius...;-)