THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

24 Mac 2010

Morning Uols...
Wak pe tu?
Budak ni saje gedik2 nak bgtau korang yang semalam dia masak..hihihihihi
Maklum ler saya ni budak yg bawu lagi dalam bidang masakan ni..
Cerrrrrrr,ayat jujur ni tau..
Selepas duk jauh ngan mak ni bawu la mula belajar berdikari ea..
Dulu time duk ngan mak,langsung inda tak tolong mak masak.
Halia ngan Lengkuas pow inda tak dapat nak beza tau...
aNak Dara Or aNak Kera ni????
hahahahaaaaaaaaa,mmg btol2 jahil ngan dunia masakan.
So skrg bawu pandai sikit2..
Dan ini lah hasil masakan budak yang bawu pandai ni..
!
!
!
!
!
!
!
!
iKan Cencaru panggang..
Panggang ngan dapur gas sajerrr..hihi
Sambal Belacan n Timun
aNd last sayur campur..
iNi saje menu makan malam saya..
Over jgk nak bgtau uols kang..
@
@
@
@
@
@
@

ok2 inda cau dulu nak pergi breakfast ni..Bye2
ada masa nanti inda singgah n comment kat belog uols k..

25 orang kenit.....:

angah iza berkata...

terliur tgk sambal belacan tu..
:P

helena's berkata...

panggang ngan bakar sama kan..tetibe blur pulak.hahaha

Zumie berkata...

uyo syabas rajin inda masak:)

smiley berkata...

huishhhh....sedap gilos nih...terliur sofia tengok ikan n lauk-lauk tuh taw

regards,
Triplesmiley

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

salam, cantiknyer muka adik, bersih giler

Stilla berkata...

wah rajin nya inda...nampak sedap arr ikan tu...nyum...nyum..

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

menggugat iman ku y pose ni..

Mazru Majid berkata...

hangus ke ikan tu dak kecik...?

hehehe

Redbloodsnow berkata...

hahaha..panggang gune dapo gas ea. ingatkan omak aku sorg jek berperangai gitu..hikhik

pssttt ikan panggang cecah ngan air asam...subhanallahhh, nangisss wehhh

~0~ berkata...

aku kira lagi pandai la masak...sebab aku tau masak megi je...kan??kan???

pwincess AJA berkata...

sedaaaapnye lauk-lauk 2h.nyum3~

pst;manis je sore inda.pagi td aja bru bangun tdo.tekulat-kulat dgr sore inda yg manis.hiksss.;DDD

*Dak kecikkk* berkata...

Angah iza:)
Sambal belacan itu jgk mmbuat kang saya mkn sampai 2 pinggan..selalu buat sy terliuq tau.

*Dak kecikkk* berkata...

Helena:)
Cik hel,inda pow xthu nak beza..hahahaaaaa
maklumlah masih jahil.:)

*Dak kecikkk* berkata...

Zumie:)
Kena rajin selalu yang tkt nanti pnyakit malas dtg susah nak berlaki..he3

*Dak kecikkk* berkata...

Smiley:)
Lauk2 cam ni lah yg best kang akak..maklum lah inda ni asal dari kg.

*Dak kecikkk* berkata...

CRAZYBEAUTIFUL88:)
pstttt,pakai la fair&lovely..
:)Tq sudi komen.

*Dak kecikkk* berkata...

Stilla:)
Nak2 lau cicah ngan air asam lagi yummy yang..

*Dak kecikkk* berkata...

::pRiNcesS N ::
alo,pose kew?
maaf ye buat kamo terliuq.

*Dak kecikkk* berkata...

Mazru Majid:)
ate budak bawu belaja,hangus2 tu biasa la..hahahaaaa
tang hangus tu nampak jew ye.
:)

*Dak kecikkk* berkata...

Redbloodsnow:)
he3,omak ko gitu gak kew yang?
mmg nanges wehhh..
nak2 air asam tu buat pedas2.whoaaa,syorgaaa..

*Dak kecikkk* berkata...

~0~
hahahaha3,xpe2 janji masakkkk..
masak air pow di kira pndai masak ah tu.

*Dak kecikkk* berkata...

pwincess AJA:)
Eh,aja ngah tdow kew?
maaf ye ggu aja tdow..
ptt pow suara manja2 ea..
psssst,manis kew..??
kembang semangkuk jap..
:)

jgn lupe email pic tdg tu k..
love u.

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

weyhh budak..
apasal kau mkn ikan mati??

enjelinajolipit berkata...

baru tengok rupa. lenkali buat demo rasa kat blog. baru la cefwan namanya

Nerzhul berkata...

tahniah anda baru saja wat saya lapar di pagi ini...:)