THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

30 Mac 2010

..WeLcOmE eN aLViN..

Hadiah peraduan TEKA TEKUK yg inda buat dalam belog inda
ni telah di post kang semalam dan telah selamat sampai
ke rumah eN aLviN..Hu3,nampaknya raksasa hijau saya dah bertukar
pemiliknya....kihkihkih.. @
Dan ini lah pemenang peraduan TEKA TEKUK..
Ya ampun,awaq ko jadi gitu alvin??
Ko tasuke ea ngan hadiah aku bagi tu??
Sakit urat2 pewut aku duk ketawa nengok gamba ko ni taukkkk..
Nampak tak di mana raksasa hijau saya?
Pesanan utk eN aLViN jaga dia bebaik tau.
Kowang nak tahu inda punyer ler fening
nak bagi hadiah apa kat alvin tu..
Dia tu dah lah pelik orang nya,
Konpius aku time mane dia marah
n time mane dia hepi..
Coz muka asik cam gitu jew
memanjang..hihihihi
Last2 aku tilik punyer tilik kat
belog dia aku dapat inspirasi
dari gamba kat bawah ni..
!
!
!
!
@
@
Sama tak gamba kartun ni ngan raksasa hijau
yang inda bagi kat dia tuh??^_^
@
Pesanan lagi utk en alvin.....
Kenapa ko dah buang comment box
kat belog engko?
aku yakin mesti ramai
yang tak puas hati ngan engko
pasai ko buang comment box tuh..
Plisssss,plissss,plisssss kamo tolong letak balik..
{nyanyi ala2 aliff satar k}

5 orang kenit.....:

nuyulaisy berkata...

kt sini ada teka kekuk eh.?? ruginya x join dlu... dak kecik nk mintak tlong ajar skit blh x?? cmner nk letak enty2 kwan kt sebelah tu cntohnya penerbett belog dak kecik tu..hahahha malunya..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

dak kecik..
lain kali buat kontest lagi yer..
bagi la hadiah tv lcd lak..
k..
thanksssss....

pwincess AJA berkata...

aja tataw brng yg akak post da smpai lom.
xsempat nk tnye adik.
nanti aja tnye.;)))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

siap nyanyi untuk ko la alvin...
hehehehe...

wAnIe berkata...

kakak ni keje polis ke? sori tanya :) saya baru singgah blog ni.. :)