THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

21 April 2010

..SeHaRi Di RuMaH..

..Memandangkan hari selasa hari
off day inda so apa lagi inda
nak masaklah..Pagi2 dah bangun
ko utk beli barang2 yang
hendak di masakkan..
Nak tahu inda masak apa???
@
*Oh,ini budak bucukk*
@
Inda masak jantung pisang masak lemak..
inda malas lah pulak
nak bagi resipi,korang if nak
masak korang tanyalah
nenek n mak korang ek..hehehehe
@
ada tak antara korang
yang tak tahu cam mane
rupa jantung pisang ni??
Meh sini meh inda tunjukkan..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Haaaaaa,ni lah jantung pisang..
if tak kenal jugak meh aku nak
pelangkung ngan tudung saji..gurau2 je.
Jantung pisang ni if di celur cicah ngan budu n sambal
belacan pun best..Meleleh la cakap lu..
Yang belum try makan jantung pisang ni
try ah makan tak menyesal if korang try..
Di jamin sedap..
@
Dan ini ulam ulaman..
Ok itu sahaja menu
yang inda masak semalam..

Pssssttt--->inda sekarang ni suka sangat masak tau..Tuan umah inda pun selalu puji masakan inda..hihihi..entah betol entah tak dia puji tu takpun sahaja nak ambik hati aku takkk..

20 orang kenit.....:

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

btuah bakal suami...cnfirm gemok lps kawen...wife pndai masak..

*Dak kecikkk* berkata...

Princess N:)
Dakkk gemok saya mmg dah gemok lah N..hehehe

Yana@Nana berkata...

wah,,cedapyer..
budu..yana Tak Pandai makn lah..

puji2 ada ganjaran lah tu..
tapi mane tau betul sedap.. meh kasi yana Try hehehe

Mazru Majid berkata...

hm...nampak sedattt

Nerzhul berkata...

pandai masak. boleh dah nak kawin tu.

Nazatul shima berkata...

comey..panda masok..ley doh inda nok kawen ni..hehee..jgn lupe jeput shima neh..:)

* f i f y berkata...

nk masak still look stunning...i loike...haha....i xpenah makan jantung pisang masak lemak ag...biase nye jantung pisang tu i rebus then wat ulam je...hehe

Zumie berkata...

ya ampun cyg pandai ko masak kan hehe leh la ko terime ehem2 weh t boleh aku datang ahahaa


btw ko sangat cantek la...ishh

angah iza berkata...

pandai nye la dak kecik masak.
sis yg nak kawen ni pon haram x reti masak :(

inda...ada facebook x ??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ulam ngan sambal...
pergghh...

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

bahan2nya...

2 ekor kucing yang siap di rebus..
1 ekor jantung pisang yang telah di sebelih...
4 sudu gula2 hacks..
45kilo tempe...
santan yang di perah di negara kuwait..
minyak masak secukup rasa..


cara2 membuat...


















buat sendiri la..gua dah dedahkan bahan2...




huh~~

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

angah iza..
kau jgn pandai masak..biar suami kau je yg blaja masak..kau g kebun bertani utk cari rezeki utk membesarkan anak2 kau kelak..





wakakakakkakaka..

miSZMaNEy berkata...

nice blog..hehe..salam kenal..

triple x malaya berkata...

terbaik...gua lame x makan jantung pisang..jantung ayam selalu ar..

Jejaka Desa berkata...

Jantung pisang awok ambik.Hati dia awok letok kat mane weh.Buat masok kicap ke.

embun d tengah malam berkata...

i suka juga jantung pisang..rebus..buat ulam..hehhehe

Ena berkata...

mcm sedap je masak lemak jantung pisang tu.. tingin lak nak makan.. tp kan. hubby akak tak pandai la makan camtu.. tekak org bando mane nak same ngan tekak ku yg kg ni.. huhu

kersani berkata...

menarik!

:D

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.omg!
.gmbr last buat i sgt terliur
.laparrrrrrr

T_______________________T