THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

23 April 2010

..aL-KiSaH Di HaRi KhAmiS..

Psssttt,korang cantik tak shawl2 ni? ekceli inda shopping online shawl ni dari
butik ni http://leezanaleecollection.blogspot.com/
Duit sudah di bank in dan hanya menunggu masa
utk sampai kat umah inda..hihihihi
tak sabar nak pakai utk g jumpa budak gemokkk ni.
:)
@
@
Petang semalam inda lepak2 kat megamall ngan
membe inda nak release tension ate nya..
Sambil2 tu layan je lah pic2 budakkk tecikkkk
yang comot ni yer..I know u like me!!!!hehehehe
Gedikkkkkkkkkkkkk....

Oh,semalam percubaan pertama utk pakai long skirt..
Sebelum ni tak pernah pakai skirt2 ni.
Ok kew budakkk tecikkk ni pkai skirt???
Pantang ada cermin,lelaju jew inda duk snap..
Sampai sales girl kat situ kehairanan ngan
keterujaanku bila nampak cermin..miahahaaaaaa
@
Sesajer jew g survey beg2 kat CARLO RINO ni..
Kot2 nanti if berkenan leh lah inda rembat jew.


@
Melatop kan beg2 ni tapi rega ni membuatkan
jantung ku rasa nak melatop jugakkk..Ketaq2
jew tangan ni nak kuarkan duit..Bila ea kegilaan bershopping
aku ni nak berhenti yer???
Peace no war!!!!
@
@
@
Sebelum balik g karok dulu..
Tiba2 rasa rindu nak tgokkk
wajah insan yang telah tiada di dunia
ini...urmmmmmmmm,sebak sekejap
time nyanyikan lagu dia..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
DALAM HATI INI
ADA NAMA MU
NAMA SORANG INSAN
YANG AKU RINDU..
DALAM SENYUM INI
ADA TANGISAN
TANGISAN SEORANG
INSAN TERLUKA..
@
@
@
@
.................................................................
MENGUSUNG RINDU
KU TAK BERDAYA.
@
sobsobsobsobsob
Moga roh nya di cucuri rahmat dan di tempatkan bersama dengan orang2 yang beriman..
AL-FATIHAH...AMIN.
@
@
@
@
@
@
@

13 orang kenit.....:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

lame nye aku xg megamall...
adusss...

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

wee..same laa kite..tgh gatal sopim..tp n sopim on9..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

terima kasih sbb nyanyi utk gua..

Yana@Nana berkata...

salam,wah bestyer shoping ..tak sabar nak tengok inda pakai new shawl..
JGN LUPA SNAP2 PIC TIME PAKAI NEW SHAWL tau

Bai berkata...

tetiba last tu jiwang hihihi ^_^

Mazru Majid berkata...

salam..

anda telah di TAG..sila la ke blog koi

embun d tengah malam berkata...

huhuhu..al fatihah untuk achik spin..sabar ya

* f i f y berkata...

i loike CR white tuh...santekk!!

Frodo Baggins berkata...

alfatihah tu achik spin.


((pe pown, suaramu bak buluh pedengkur. huakakkaka ~~))


>>____<<

nuyulaisy berkata...

yang naper x update???

Stilla berkata...

pppsssttt dak kecik..aritu kan masa kua ngan zie, tila ada jumpa shawl yang kaler putih tu..memula tu nak beli tapi pikir2 baik next month lah huhuhu...cantek arr shawl kaler putih tu bekenan tau..

HonEyBuNNy berkata...

comeiii2 inda pakai skirt..inda pakai apa pun lawa n comei..;-)

鐵板豆腐Fay berkata...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色