THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

15 Mei 2010

..aKhiRnYa..

Wawawaaaaaaaa,tajuk cam tak leh blah jer..huhuhuhu
Nak tahu tak akhirnya apa yang inda dapat miliki?????
if nak tgok scroll lah di bawah ni ek.































Tada,my laptop..Tapi inda punyer yang warna biru warna merah dah sold out..Sobsobsob
Biru pun biru lah..Janji ada.



Bila dah ada laptop tu harus lah duk pikir nak ada irternet kan..Ni pon inda tgah pening lagi ni nak guna BROADBAND jenis ni???


Or jenis ni???



Kowang betul ker broadband jenis ni lembap n tak best????
if tak kan sampai ada iklan cam dalam gambar kat bawah ni errkk??



Kowang bagi lah komen@pendapat sikit tentang kedua2 brand ni..ok or tak??

12 orang kenit.....:

hans berkata...

wah
dah ada broadband

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

hans..
kau ni kompom tak baca entri ni..
inda cakap dia dah ada lappy..
dia ngah pening nak pilih broadband mana yang patut dia amik..
ada lak kau komen camtu..
huhuhuhu...

tahniah inda..lu dah ada lappy..gua masih lagi guna cyber cafe utk berintenet..tak mampu arr nak ada lappy sendiri..

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin takde umah:)
Tapi ko tak jawab apa yang aku tanya...:(

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova berkata...

huhuh caya lah laptop tu!
aku masih mengangkat pc aku merata2 agagagga

aku rasa maxis lagi better kut
using maxis now .. mcm okay je!!

Dyna Yvonne berkata...

mne2 pon oke..sbb die depends ats area jugak~
klo dok area bando pkai maxis pon cun
tp klo area kg sket pkai celcom better kowt~ ^_*

*Dak kecikkk* berkata...

Boneka tak sakit:)
Maxis?
I try g survey nanti..huhuhu

*Dak kecikkk* berkata...

Dyna Yvonne:)
Thank girl..
akan di fikirkan utk memilih yg mana satu ni..Cam nak pilih suami lah plak kan.

* f i f y berkata...

santekkk lappy...tp awat xmasukkan pix baru..?
heee..
bout b.band tu dear.
act i kai b.bnd celcom..
server time2 genting cam 8pm to 12..
mmg coverage die myakitkan ulu haty... grrr!!
tp denga crite maxis pun tension juge...
streamix beetter...
buf if ntok u travel...
maxis la....(kottt.)
hahaha (:

Rowena Chasez berkata...

sis inda..
pakai laa digi..
laju..
wena pakai digi..
heheehee~

cemomoi berkata...

kawe guno celcom... bule laaaa

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pas nie makin banyak entri nieh....
=.=

Jejaka Desa berkata...

Omboih awok.Dapat nyambor dah yek.Koi je tak nyambor lagi.Ikut awok la nok gune yang mane.Janji jangan sampei nyusoh ke diri.