THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

06 Mei 2010

..BuDaK KeCiKkk NaK MeNgEdiK..huhuhuhuhu

Waduh...waduh..waduh...lama betul lah tak update belog ni..
Rindunya nak menulis tapi kebizian kerjaku tak mengizinkan utk aku
terus aktif utk menulis..hahahahaaa,alasan je tu..
Hari selasa lepas budak ni gedik nak berjogging2 bagai..Fuhhh,lama betol ko aku tak berjogging..Dah kendur2 dah semua urat2 ni..Sebab tu sampai selangkah berhenti sampai selangkah berhenti..Dasar budak kecikkkkk..hihihi
So layan je lah picca2 ni yer..





















Opssssss,sebelum tu nak bagitau yang ni N3 last utk minggu ini coz inda akan balik kg petang nanti selama seminggu..Nampaknya berhabuk lagi lah belog ni..Doa kan inda selamat pergi dan pulang ea..Bubeyyyyyyy,love u uolss..

10 orang kenit.....:

Nerzhul berkata...

selamat bercuti.orang pahang sahaje.

helena's berkata...

kejap ini jogging ke photoshoot nih.hahaha

kamu nampak tinggi jekk..

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

oit...g mane jekk ko..sesorg jekk gmbo nyerr..

Jejaka Desa berkata...

Weii.....dah cuti ke esok.Pasey koi tak perasan.Patut pun koi kene OT esok...Adehhh.....

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

byk gambar...
nak buat ubat rindu ekkk??

wakakakaka..
selamat bercuti ya...
hav a nice day..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

"nak" menggedik atau "dah" tergedik???
hehehehe...

cemomoi berkata...

wuihhh anak sapa terlepas ni...heee jangan marah aaa... dok kat hutan ni buat menda niii

Farra Rizal berkata...

bez cite awak...

join blog saye..

http://terataimewangi.blogspot.com/

Sy Dah Follow Blog Awak

Che Mid berkata...

Baik-baik balik kampung, jangan nakal-nakal tau, balik sini esok update cepat-cepat ok

Stilla berkata...

wah pandai ekkk inda pose2 ni...boleh jadi model ni...=)