THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

29 Januari 2010

..BeLoG iNi aKaN BeRHaBuK UntuK BeBeRaPa HaRi..

(jemput2 masokk ke spa dakkk kecikkk)he3,ferasan..


Hahahahahahaaa,ada ke korang kisah dengan BELOG dak kecikk ni???Coz dak kecik sedar sapa diri ini yang hanya melukut di tepian gantang.Seorang budak kecikk yang masih naif dalam dunia BELOG ini..Dakk kecikk sedar BELOG dak kecikk ni tak lah SE'HEBAT' dan SE'GAH' BELOG cik epal yang memang ternyata very2 the popular..BELOG cik helena yang sememangnya comel ya amat..BELOG zue d heart yang bermata cantik itu..BELOG zie yang jauh dari SARAWAK nung(memang popular tahap gaban)..Ni antara BELOG2 yang dakkk kecikkk suka lepak n suka terjah..Dan banyak lagi BELOG2 yang berjaya memikat hati ini,nak tulis kat sini pun tak tak cukup kolum..he3(nampak sgt tipu)Tgok je kat tepi BELOG dakk kecikk yang tertulis PEBERET BELOG,haaaaa tu lah BELOG2 yang berjaya memikat hati ini..BELOG korang mmg best sgt2..Cayalahh..Teruskan menulis ye..*_0




Eh,terlajak jauh pulak dakkk kecikk ni membebel..Berbalik pada tajuk tadi tu BELOG dakk kecikkk ni akan terbengkalai selama beberapa hari coz dakk kecikk akan balikk kampung nung jauh di KUALA TERENGGANU..eeeee,suka makkkcikk dapat balikk kg tau..Rindu nak manja ngan makkk,nak makan msakan makkk..Rindu kat ayam dan itik..hahaahahahah,kat kuantan ni dakk kecikk duk kat area bandar so untuk nak tgokkk ayam dan itik tu memang payah ya amat la wehhhh..(mental ke apa aku ni duk rindu kat itik dan ayam)he3..





Ok korang,dakkk kecikk nak undur diri dulu..Law ada cerita2 yang best time kat kg nanti dak kecikkk akan publish kan ekkk..Korang jgn jemu baca BELOG dakk kecikk tau,coz nanti law korang jemu dakk kecikk mgkn akan say bye2 la kot..Org dah tak suka kan,so buat apa kita still..hikkksss,ayat cam merajukk je..Ada korang kisah.^_^




Doa kan moga dakk kecikkk selamat pergi dan pulang ye..
Sayang korang sgt2..Bye22222..Mmmmmuahhhhhhhh....

4 orang kenit.....:

MiSZuE berkata...

ala inda tampo kang ahahhaa
aku selalu datang belog ko kan

kite kan da jadik kawan kan kan

oh balek kampung ea..
take care k darl....

muahss

*Dak kecikkk* berkata...

tampo trus yang tkt nanti ko lupa..hahahahaaa..

Yesss,kita kawan di alam maya kan kan kan.tringin nak bertentang mata ngan ko yang...

ok2,thank..ko pun tke cre ek..


mmuahhh jgkkk utk ko..hikk:)

helena's berkata...

babe~saya jugak telah terpikat dengan anda..eh!!bukan2,,hehe terpikat dengan cara penulisan anda..jangan biarkan blog lama2 nt rindu..hehehe

muah muah!

Rodong Blogger berkata...

Patut la shopping giler2.Nok balik kampung rupenye.