THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

30 Januari 2010

..SaLaM..

Masa korang tgh baca N3 ni dakkk kecikk mgkn sudah berada di KUALA TERENGGANU dan mgkin tgh makan kepok lekor dengan lahap nya..hehehe..
Sayangnya nak tggalkan BELOG kesayanganku ni..=(
Dah2,jgn nak berdrama swasta ye..
..JoM LaYaN GaMBa..
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
(muka mekap)

(muka tanpa mekap,lain tak korang?)

(cam muka makcik jual belacan je..he3)

(kasi close up ckit)

(ehh2,tiba2 gamba ni tersesat..sebenarnya rindu kt budak kat sebelah tu..he3)

K koranggg,dakkk kecikk undur diri dulu..Korang jgn lupa RINDU dakk kecikk tau..Law xrindu buat2 lah rindu nanti kecikk ati dakk kecikk ni..he3,ngade2 btoll..
..I LOVE UOLS..
SEE U
MMMMMMMUUUAAAHHHHH

6 orang kenit.....:

pak long berkata...

salam...
sedak makey kepok...

Rodong Blogger berkata...

Bawok balik Kuantan nanti kerpok ter.

angah iza berkata...

walo pon x make up still muka nature..

lagu kat page awak best...banyak kali dengar...hehhehe
feeling :P

norhaizan berkata...

linda mekap or tak still cun melecun habis...

Redbloodsnow berkata...

whoaa!!! giler comel ko yang. sume pic superb². jeles aku...hahahahaha.

*Dak kecikkk* berkata...

pak long=)
wksalam,pak long inda org trganu..so bnyi nya cmni sedak teh makangg kepok..hahahaa

rodong blogger=)
ok2,nanti aku bwak byok2 ko mkan sorg2 ek..he3

angah iza=)
ooo ye kew?lagu tu feeling kang yang..

norhaizan=)
ko pun yang still cun jgk without mekap..i suka bibir u..comel.

redbloodsnow=)
ala zie,inda pun ari2 jeles tgk gamba zie.cantikkk.