THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

28 Januari 2010

..ShoppinG,ShoppinG,ShoppinG..*___*

Ni la kerja perempuan bila dapat gaji..Shopping..shopping n shopping..Tu je yang ada dalam kepala bila time duit berkepuk ni..Syorrrgaaaaaa weh bila dapat SHOPPING,hilang segala masaalah.Ni antara Bahan2 yang sempat Dak kecikkk rembat kat Watsons ari Selasa lepas..
Meh skodeng meh apa yang dak kecikk ni beli..+__+
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Vit c untuk kesihatan kulit n kesihatan badan.Wajib ada law tak ada alamaknyaa tak cukup vitamin la dakk kecikk ni.hehehe

Shampoo dan Perapi Loreal's.Pertama kali cuba produk ni.Not bad la coz ia sesuai utk rambut yang rosak teruk cam rambut dak kecik ni.Lepas pakai korang akan dapat rasai rambut korang mudah di atur dan terasa lembut sangat..suke,suke..^-*


Blusher Loreal's.Biasa dak kecik pakai blusher yang warna ala2 baby pink tapi kali ni rasa cam nak ubah gaya,so rembat blusher loreal yg warna papaya.Sweet jgk warna tu..



And last beli maskara Maybeline ni.Superrr2 lentik bulu mata ko bila pakai maskara ni.Mata yang sepet pun akan nampak gedabakkk besar..he3..So try la ye..
Kalau uols nak tahu,tu hanya sebahagiaan daripada barang2 yang dak kecik rembat.Ada lagi barang2 yang hendak di rembat antaranya kasut,tudung,baju,shower T3,mask,scrub muka,lip gloss dan bla bla bla bla lah law membebel kat sini sampai esok pun tak habis..Tapi dak kecikk nak berbelanja secara berhemah lah n yang penting dak kecikk tak lupa menyimpan n hulurkan duit utk mak dan ayah kat kg,baru berkat sikit rezeki kalau kita tak kedekut n tak berkira dengan org tua kita ni..AMIN,mtk2 selalu lah murah rezeki dan tahun ni gaji dak kecik dah naik n tiap2 tahun gaji dak kecikk akan di naik kan..Alhamdudillah,rezeki2..
Agak2 leh tak nak order kereta ni??sambil kenyit2 mata kat ayah..he3

3 orang kenit.....:

MiSZuE berkata...

patutla kau cantek sayang..
menjeles hahahaaa

helena's berkata...

cikhel pun pakai shampoo tuh!sama!hehe

jom shoppng!!@

Rodong Blogger berkata...

Menyoping sokmo awok yek....