THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

03 Februari 2010

..i CoMe BaCk..

Assalamualaikum uols..apa Kabo??cht ke?
Utk pengetahuan uols dakk kecikk dah sampai kat Kuantan semalam,dalam pukul 1230 mlm cam gitu lah..Dakk kecikk balik kg ngan bas.Nasib baik ko dakkk kecikk tersedar dari mimpi yang bas tu dah tiba di Kuantan,kalau lah dakk kecikkk tido mati tak ke naya sampai ke Melaka aku ko..hehehe3,mmg haru biru lah di buat nya..Pakcik bas tu pun satu,orang laung lah kang cakap dah sampai kat Kuantan.Ni tak boleh je dia senyap je,agaknya tgh pening lalat kot..Choiii btoll la ko Pakcikk..(pakcikk bas jgk yang jadi mangsa amarah aku ni..)Lantak lah janji aku betul dalam segala hal..hahahahhaaaa,keji ko Linda..


Balik Terengganu selama 3 hari je,tu pun masih tak puas lagi nak ngade2 ngan makkk..Mak dak kecikk sakit mata,kesian makkk tak leh nak buat kerja..Ajak mak pergi klinik,Doktor say dalam mata makk ada cam habuk kecil.Tu yang buat mata makk merah sampai nak buka mata pun sakit..ooohhh,kesian sekali lagi kat mak.Pah2 Doktor check n keluarkan habuk tu baru lah mata makk ok..Syukur Alhamdudillah,nasib baik tak ada effect lain..
Sebelum tu dakk kecikk nak bgtau N3 ni mungkin banyak gambo,So uols tlg jangan muntah ijo ekkk..Ni amaran awal ni..N gambo2 ni mewakili apa yang dakkk kecikkk buat semasa dakk kecikk kat kg..Enjoyyyyyyyyyyy..



Sampai2 je kat Trg,layan tinonet ni bercakap.Ya Ampun mulut dia ko macam bertih jagung..Tak henti2 dia duk menanya itu dan ini.Nasib baik dakkk kecikk jenis kakak yg baikk n suka melayan dia bercakap,law tak melayan mahu dia merajuk sambil ngadu2 kat mak..he3..
Rindu kat dia..

Muka fresh tanpa mekap yang tebal..^-*


Gamba ni time si dia ajak g makan,sebelum tgu si dia datang harus lah bergamba2 bagai dulu..tapi maaf la ye,gamba ngan si dia tak ada coz sampai2 je kat kedai makan trus makan n balikk.Tak de pun gamba kenangan,tak pe lah janji kenangan tu ada dalam memory kepala ni..Bila Rindu dia,pejam je mata ni..he3,bolehhhh lakk macam tu kang..
Layan.................
ada gaya cam makcik2 x?hehehe

Dakkk kecikk jadi pengasuhh sukarela ye..hahahhahahhaa..
bgun2 tdo je trus pergi cari tinonet ni kat umah dia.Dia anak jiran dakk kecikk,comel sgt2.Tgok lah badannya yang semangat ituh.Lenguh tgn makkk nokk dukung tinonet gergasi ni..*-*
Senang je nak jaga tinonet ni coz dia kurang meragam cuma time dia nak tido je dia mengamuk2 bagai.Time tu awal2 lagi ko dakk kecikk lanting kat mama dia,law tak mahu tergolek budak tu law dakk kecikk yang pegang..hehehehe..

Tgokkk apa tu cayangggggg...

Suweeetttnya dia buat muka cam tu..gigit kang..hahahaaa

ada iras x uols????*-*

Ni time umah nenek...nenek masak lauk ikan singgang+sambal belacan+petai+ikan masin..Walawehhh mmg terbaik la ko masakan nenek dakk kecikk..tak caya tgokk gamba ni.

*-*
Fuhhhyooo,seksa nya datuk dakk kecikkk.uols buat2 tak nampak la ye..hehehe3
Time ni ngah sembang2 selepas pewut udahh kenyang..lalalalallalallaaa..
tepi belah kiri tu datuk dakk kecikkk,yang pakai baju putih tu nenekk dak kecik and them yang pakai baju pink tu nenek saudara dakk kecikkk..Ni datuk n nenek belah ayah dakk kecikk,sebelah umah dak kecikk je..igt time dolu2 bila kena marah di makkk je,berterakakk ko aku berlari duk sembunyi kat umah nenekk..hehehe3
Kang dah cakap N3 ni banyak gamba..ngehngehngeh..

Besday Boy,ehhh2 bukan besday adikkk la..

Dia yang lebih2 kang..Ni bukan besday dia tau tapi besday.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Besday saya la..Sebenarnya besday dakk kecik pada 23 DISEMBER 2009,tp memandangkan dakk kecikkk tak dapat celebrate ngan family pada hari tersebut mak dakk kecikkk ambil kesempatan celebrate time dakk kecikkk balikk kg ni..Terima kasihh bangat makkk..suke3..

Jom kita kerja kang ini kek.hehe3.lakonan semata2..

Ko tgokkk kek tu habiss tinonet tu kerjakan..konon2 tu besday dia jgak lah nak belah2 kek bagai..hehe..layan je lah,law tak di layan mahu dia baling itu kek..
eh2,kat tepi mulut dakk kecikkk cam ada sisa2 kek je..hohoho3,cam budakk kecilllll je kang uols..gelojoh btol..

^_0

Blueeekkkkssss,sila muntahh ok...he3

Ok2 ni gamba penutup N3 ni,Kesimpulannya best sgt2 dapat balik kg..

Sekarang dakkk kecikk dah mula rindukan suasana kg..Nyaman bangat bila berada kt kg uols,hilang segala masaalah..Tu je lah kot aktiviti dak kecikk time balikk kg hari tu.Tak banyak berjalan sgt,coz nak habiskan banyak masa ngan family..Baru lah puas hati blikk kg kang..
..Family First..

8 orang kenit.....:

helena's berkata...

aloh..bday dah lepas ke/hepi belated bday yah!!

cantik gile la innda nih!hehe

angah iza berkata...

kemain seksi lg atok tu...
hahahha...
kamu comel tanpa make up :)

*Dak kecikkk* berkata...

helena's=)

thank cik hel..
cik hel pun cntik jgk lor..

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza=)

atok inda mmg ske seksi2 ni..dia pkai kain pelikat,rancak sgt sembang sapa x sedar kain terselak..klakar kan..",hahhahahaha


akak lagi comel klau xmekap..

Redbloodsnow berkata...

yup setuju...FAMILY 1ST..hehehe

psstt babe, lawa ko w/out makeup taw. kalau Zie lahh...ya ampunnn cam minah meroyan mati laki...wakakakakaka

:P

MiSZuE berkata...

walah...cantexxxx sangat ko neh darl..

^__^

Rodong Blogger berkata...

Awok ni Linda,main budok kenit sokmo.Nile pulok nok nimang anok sendiri weh..

*Dak kecikkk* berkata...

redbloodsnow=)
:-) hahahahaa,ada2 je zie ni..


miszue=)
ko pun apa kurangnya..


rodong blogger=)
ko ni gelojoh btol nak mengomen sampai bile jd nile..hahahaaaaa..
larikkkkk