THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

22 Februari 2010

..BeRHuHa-HuHa Di HuJuNg MiNggU..

Plan untuk berhuhahuha kat waterpark GAMBANG terpaksa di batalkan kerana masalah dunia hahaaahahahaaa dan plan di tukarkan untuk berhuhahuha ke pantai SEPAT sahaja kat area PEKAN kuantan..Moh lerrr wehhh org2 KUANTAN..hikhikhik
(tinonet saya buat muka sengal..he3)

ngah On the way...

Bertolak dari rumah dalam pukul 1030am dan tiba pukul 1100am.Taklah jauh sangat dari area rumah dakkk kecikkk ngan pantai sepat ni.hanya Sekangkang gajah je..*__*


(menu utama,ayam perap ngan rempah ntah apa2 ntah)
Sebelum

Selepas,yummmmy yummmyyyyy..

Pembakar ayam yang terbaik punyerrrr..hahahaaaaaaaa

Tgokkk punya lah tinggi si AVATAR ni dan punya la kecikkkk nya aku..hehehe..dakkk kecikk panggil dia AVATAR yg muka biru tu coz dia tinggi sgt2 cam galah.

Budakkk2 ni kang time dakkk kecikkk nak ambil gamba mula lah duk menyibukk..Potong line btol la..
Si AVATAR ngan ayam nya..
Rilekkkk2 bro aku gurau manja2 je ngan ko,aku tak niat pun nak panggil ko AVATAR..jgn lah jeling2 maut kat aku bro..hikhikhikkkkk
Makan time..Haruss jugakk nak bergamba.
ikan apa ntah ni????korang tahu??
Model ikan..muka pun macam ikan jgakkkkk..larikkkkkkkkkkkkkkkk..
Ni lah ikan yang kitaorang dapat hasil daripada berjala..
Balik umah siang2 ikan semua malam tu makan ikan bakar pulakkkk..
Dakkk kecikkk tak pernah makan ikan ni,tapi isi dia manis..Sedapppp..

9 orang kenit.....:

angah iza berkata...

seronok nye dpt kumpul reramai mcm tu.siap wat bakar2 lagi :(
jeles tau......

helena's berkata...

teringin nak bbq lah..fuhh lapa pulak nih!hehehe

MiSZuE berkata...

teringin gak nak wat bakar2 ne beb hee

smiley berkata...

waaaa...sedap nih....therapy terbaik utk hilangkan tense kannn...

regards,
Triplesmiley

Jejaka Desa berkata...

Terbakor je rase bile tengok ikan ni.Cuti mancing koi tak abih lagi la...

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

seusia hidup gua tak penah ada saat camtu..siyes..gua jeles..
gua nak geng avatar,sungguh tinggi beliau..

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza:)
alo jgn lah jeles yang,nanti kita g sama2 lak ea..*__*

Helena:)
lapa,ok2 g mkn ye.

Miszue:)
rancang wak bbq ngan family lg best n happening yang.

Smiley:)
btol tu hilang segala tenson dan kbosanan.ari2 keja kang,perlu jgk therapy cam gni kang.anyway slmat berkenalan yahh.

Jejaka desa:)
sabor2 nanti dapat la tu ko memancing lagi.

Alvin takda rumah rega 8juta:)
really..i tumpang simpati utk awak wahai en alvin.xpelah akn dtg nanti rancang wak bbq ngn isteri dn anak2 ye..yesss,saya bertuah ada geng avatar.leh jadi pnyelamat saya.hehe3

Bai berkata...

Gambang? hohoho tak pernah pergi..bestnya menjala tu :)

*Dak kecikkk* berkata...

Bai:)
Saya yg duk kuantan ni pun xnah lg sapa kt gambang cik bai..he3
Ramai sgt org kt sana.

Yes,menjala mmg best..tp lg best lau dapat ikan byk2.