THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

24 Februari 2010

..MooDy..:-(

Pe kes wehhhhh pagi 2 dah moody2 ni..????
Petanda kot nak kena tembakkk ni,minggu depan bendera jepun akan berkibar2 la agaknya..
Dah lah kerja aku selalu je kena bercakap dgn org,rasa macam nak bisu je dalam sehari.
Tension wehhh nak jawab pertanyaan org..
Pak cik Alvin tak ada rumah 8juta tu,boleh ngakkk bantu dakk kecikkk..???('',)
..RASA NAK MENJERIT JE..

8 orang kenit.....:

angah iza berkata...

watpe mintak tlg ngan alvin ??
ayo yo....
alvin...ko selalu bg komen yg tak relevan...hehehhe :)
komen2 alvin sentiasa wat aku tergelak je :P

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza=)
btol3,inda yg bad mood ni pun akan tergelak ngan pakcik alvin tu,tgok muka dia pun inda akan tergelak mcm mane???..he3..sebab tu inda mtk tlg dia..hahahaaaaa

MiSZuE berkata...

kenapa kah moody nie?

chill bebeh

helena's berkata...

alvin tu kelaka..apa yang dia tulis nampak tulus jek..suke bace.heheh

inda~jerit jek..jom jerit sesame nak..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!hehe

helena's berkata...

alvin tu kelaka..apa yang dia tulis nampak tulus jek..suke bace.heheh

inda~jerit jek..jom jerit sesame nak..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!hehe

*Dak kecikkk* berkata...

miszue=)
petanda bendera jepun nak berkibar tu yang..smggu nak berkibar tentu dia meragam dulu mood ni..sial tol.

Helena=)
yuppp,inda suka bce N3 pakcik alvin..btol2 tulus ye cik hel.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,dah jerit dah tapi jerit slow2 je..taley jerit kuat2 nanti kena kaki di boss..hahahahaaaaa

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

perghhhhhhh...kowang fitnah aku kat ruang blog budak kecik yang busuk ni ekkk.....
weyyyyyyhhh...kalau kau tak da mood nak jawap pertanyaan org lebih baik kau tanya org tu awal2 sebelum dia tanya kau..atau pun kau cakap la kau tak da...minggu depan je tanya...


_weyhhh_asal lak aku pakcik?ogak2 la kau..aku baru jer 28thn..

busuk lu budak kecik...

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin takda umah 8juta:)
Ehhhhh,mne ada kteorg fitnah ko alvin???kteorg siap puji lg,ko xnampak ke??he3..

Saya kang budakk kecik so sbb tu saya pggil ko pakcik alvin...

ok2 pah ni sumpah aku tak panggil ko pakcik lagi.sebab aku nampak telinga ko dah wane merahhhh..hahahahaaa,larikkkkkkk.