THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

19 Februari 2010

..TeNsiOn..

Ummmmmmm arini kena OT balik pukul 7mlm..Mencikkkkkk,punah plan aku nakkk pergi berhuha2 petang ni....
@#$%&*!* btol la..

Dahhhh,dahhh,dahhhh usah "berdrama king" buat kerja cepat....bye2

9 orang kenit.....:

apex berkata...

lps kul 7 la berhuha-huha. ok what? =)

angah iza berkata...

kite nak kata PADAN MUKA...
hehehhehe :P

ala,bagus la ot....dapat duit lebey :)

leh la belanja..hehhe

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

err...apa kata kau buat2 kena sawan babi..pastu molot kasi buih2 skit...mata kasi terbeliak..pastu jerit2..sebut nama jiran kau...jerit kuat2 tau..
pastu kompom kau boley balik...bukan balik je..malah kemungkinan kau terus dapat cuti...selamat mencuba..

*Dak kecikkk* berkata...

apex=)
taley la pex nak huhahuha pah kol 7,tidak di galakkan..huhuhu3


angah iza=)
ha'ar dpt duit lebey nanti leh lanje iza mkn kepchi k.


alvin takda rumah harga 8juta=)
wawaaaaaaa,mmg terbaik punyer alasan ko alvin.later2 law bos aku suh ot aku akan gunakan helah ni ea..agakkkk2 bos aku kata apa ea law aku wakk sawan babi..???hahahaaaaaa

AiMiE HaRmELiA berkata...

hyee..thanks 4 following.. nak follow akak polis yg gojes ni jugak la..heheh

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

bos kau akan kata...wahhh...hebat gila babi...cumel betul budak kecik ni kena sawan..

Jejaka Desa berkata...

Macam la dia OT sorang.hu..hu..hu..

helena's berkata...

comel!

*Dak kecikkk* berkata...

Aimie Harmelia:)
welcome,i follow u jgk k.

Alvin takda rumah rega 8juta:)
hahahaaaaaaaaaaaa,aku gelak pun cam dah kena sawan babi dah.

Jejaka Desa:)
uikkk,jgn lah pecah rahsia wehh..G main jauh2 ahhh..

Helena:)
TQ syggggg..