THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

13 Februari 2010

..CaNtiK KaNg uOLs..

Swettt weh nengok dress2 ni semua..
For yang tinggi lampai mungkin terletak cantik lah kot kat badan dyeorg,tp utk badan yang kecikkk molek cam dakk kecikk ni agak2 sesuwai tak ea???
Sekarang dalam simpanan dakk kecikkk ada satu koleksi dress cam gini,still duk bertenggek dalam almari..Apa kes weh beli2 dress tp namao pakai???Tu lah di namakan membeli kerana nafsu,nengok org lain pakai cantikkk n sweet je tp kat badan kita blom tentu lagi cantikkk..Sedarlah kekurangan diri wahai Cik Linda..hehehehe3,tiba2 emo..
Teringat lakk kat pepatah ni....
"UKUR BAJU DI BADAN SENDIRI"
jgn lakkk engko ukur baju ko kat nenek engko..('',)
+______+

Esokkk ada temujanji ngan seseorang..(bukan nak celebrate valentine ok)
Nak cubalah pakai dress ni esokkk,mtak2 dia suka i pakai dress ni..
Later2 law ada gamba dak kecik pakai dress cam ni dak kecik sheer ngan uols k.
Ooooo,sebelum tu dakkk kecikkk nak ucapkan selamat bercuti pada uols yg bercuti tu..Sedihhh ni,dakk kecikkk tak dapat cuti.Bg cam kat org lain cuti..
Selamat tahun baru cina pd olang2 cina,GONG XI FA CAI..Jom ramai2 makan limau sampai kembung..hikhikhik..('',)'',)

4 orang kenit.....:

angah iza berkata...

da lama mengidam dress mcm ni...
:'(
bila la leh dapat ...
dak kecik bg la dreess tu kat iza :P

helena's berkata...

yang ijau nih sangat cantik lah..

nak 1 buleh..plisssss!

Stilla berkata...

memang chantek dress tu dear..
mesti u nampak chantek guna dress tu esok..hehehhe...

Redbloodsnow berkata...

dua² cantik babe. sile rembat dua²..hehehe