THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

28 Februari 2010

..KeNaPa SyaiTaN MaKiN BaNyaK aTaS DuNia iNi..

Ya Allah....aku terpaku,aku terkilan,aku sedih,aku sayu dengan perKHABARan ini.
Bayangkan budak itu di sepak,di pijak dan di campak macam bola.Astafirullalazim..
Tapi budak itu langsung tidak menangis..Selepas SYAITAN itu puas memukul mangsa,mangsa cuba bangun dan selepas itu mangsa rebah semula dan di malam harinya mangsa di sah kan meninggal dunia..:-(
Korang bayangkan kalau budak itu adik korang,anak korang,saudara korang dan jiran korang?
Apakah perasaan korang??
Ya Allah mintakk2 lah kejadian seperti ini tidak akan terjadi pada aku dan korang2 semua..
Jadi kan kejadian ini satu pengajaran buat kita..:-(
Wajah mayat mangsa menunjukkan kan penderitaan nya.


Moga SYAITAN itu di hukum dengan hukuman yang setimpal dengan perbuatannya..
Aku hanya mampu menadah tangan utk berdoa padaNYA semoga roh adik syafiah di cucuri rahmat..
Marilah kita sedekahkan AL-FATIHAH buatnya,mudah2han rohnya aman di sana.AMIN

5 orang kenit.....:

aleena berkata...

hye there..
blog walking:)

semoga rohnye dicucuri rahmat..

keji betol tat guy yg buat innocent kid mcm tue..sgt keji..

helena's berkata...

bodoh kan..adoii..kalo jumpe nak jek cikhel bunuh,bodoh!kecik2 tanak mampos,besar2 bunuh oang plak!

emo*

angah iza berkata...

bodoh jantan tu...
mcmne ntah mak budak tu leh jatuh cinta ngan jantan mcm tu.
binatang pon tau sayangkan anak !

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

aku kena merepek ke??














aku nak jadi siyes nih...















macam yang aku entri kat blog aku...aku sungguh kecik ati ngan penduduk yang jadi saksi kpd peristiwa hitam itu..mereka cam tak da tanggung jawap..apa salahnya mereka ramai2 bergabung mengalahkan raksasa hijau tu???








































al fatihah..

Lady Dyla berkata...

al-fatihah...

mmg gerammmm gilerrr baca... ni mmg syaiton..