THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

01 Mac 2010

..HePi BesDaY BuDaK GeMuK SaYa..

Pada 1 MARCH 2010 genaplah 24 tahun umur mucukkk saya ni..
Tepat pukul 1200am semalam saya coll dia,ucap hepi besday kat dia..
Dia suh saya nyanyi lagu hepi besday utk dia..hikhikhik
So dengan suara cam katak panggil hujan saya nyanyi jgk utk dia..
HePi BeSDay tO YoU
HePi BesDaY tO YoU
HePi BesDay
HePi BeSDaY
HePi BeSDaY tO MuCuKK..:)
MoGa PaNjaNg UmuR,MuRaH ReZeKi..
MoGa KaMo SeNtiaSa MeNjaDi KaNaK2 RianG UtK MeNceRiaKaN HaRi2 SeDiH SaYa..

MoGa KaMo SeNtiaSa JaDi HeRo UtK SaYa Di SaaT SaYa DaLaM KeSuSaHaN..

DaN SeMoGa KaMo AkaN TeRoSsSs MeNciNtAi SaYa WaLauPuN SaYa KuaT MeNaNgiS..^_^
HePi BeSDay..
note:Saya janji nanti bila saya dah bersedia saya akan terima lamaran kamo yahhh,please wait..
always love u

6 orang kenit.....:

angah iza berkata...

hanye selang sehari je besday boy kamu ngan boy iza :)

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

dak gumuk....ucapan saya buat kamu..




















kamu sudah tua...


























jaga dak kecik cumel2....






























jadi lah cheerleader beliau...

































n semoga kalian dirahmati...


























amin...haq qul amin......

























sadaqallahhualaazim....

*Dak kecikkk* berkata...

angah iza:)
law boy kita sama tarikh besdaynye msti cool kan yang..he3

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin:)
thank u so much.
terharu ngan ucapan kamu..
sobsobsob..



kamo pun dah tua jgk lorrr..












ble lagi nak naek pelamin?















senang2 ko pinang je mint tu..








hahaahahahahahahaaaaaa:)

helena's berkata...

saya takde dak gumuk!iskk

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

cettttttttttt!!!!!!!!!!!!





































kau tau??mint tu sebenarnya jelmaan gangster tarzan..






























gua baru je break...















so jalan2 sorang2 dulu...
























ada jodoh gua jemput lu naik pelamin skali...


























wakakakakaka.........