THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

15 Februari 2010

..PeRteMuaN SeMaLaM..

(budak gemokkk ini kesayangan saya)
Cepatnya masa berlalu dan kini aku MERINDUIMU kembali..
Alangkah indahnya andai aku mampu memBERHENTIkan masa..
Saat itu aku akan POTRETkan wajahmu..
MELUKIS senyuman manismu di dalam hatiku..
Ohhh,BABY..ketahuilah olehmu sesungguhnya aku terlalu sayang kamu..
Dengar lagu "TERCIPTA UNTUKKU" membuatkan aku pilu..
PILU kerana lagu itulah si dia nyanyikan utk saya,secara live lakkk tu..
So SWEET,terharu,nangis,tergamam kerana terasa diri ini terlalu di hargai di cintai..
Thank BABY,suara kamu powerrrr..Org nak kamu masuk AF tp kamu ngakkk mau kerana kamu ckp kamu nyanyi utk sy je dan hanya saya je yang akan dengar suara kamu..
SO SWEEETTTTTT sekali lagi..hahahahaahahahaaaaaa,i love u..
"AKU INGIN ENGKAU SELALU,HADIR DAN TEMANI AKU"
budak gemokkk('',)'',)budak kecikkk
....forever....
Hepiiiii......

Date kat tepian pantai BESERAH kuantan,(cam tahu2 je awekk dia suka pantai)bajet nak pgi kat pantai BALOK tp si dia ckp kt pantai BALOK ramai org..ummmmmhhhhh,tp ada berita sedih tau..Buka je tv pagi tadi tgok berita,ada org lemas kat pantai BALOK..So sad,takziah pada kluarga si mati moga roh nya di cucuri rahmat..AMIN



Seee,ni lah dress yang dah lama bertenggek dalam almari tu....
Si Dia sayyy santekkkk inda pkai dresss ni..
Ke saja nakkk ambikkk ati aku...hahahahaahaaa


Sayang pandanglah sini....hehehe3
Si dia ske menyakat saya tau....nakalll betol..


Gamba2 ni hasil tangkapan curi2 dari si dia,so gamba tak berapa meletuppp sgt coz mood nak bergamba tak ada..Muka pun layu je,biasa lah tak sihat lorrrr..


Kat kedai makan..
Si dia say pipi dakkk kecikkk dahh tembam..
Badan kecikkk tapi pipi tembam,siap cakap inda berpenyakit..
Jahattt la awakkkkkk sayang..
Org merajukkkkk kan baru tahuuuu..hehehehehehe

Muka sedihhhh coz si dia dahh nak balikkk terengganu,tinggal saya sorg2 kat sini..
Panjang umur kita jumpa lagi ye mucukkkkkk..
Orgg sayangggg mucukkkkk sgt2......
Hepi dapat jumpa mucukkkk,wlaupun seketika tapi itu sudah cukup membahagiakan ati ini..
SUKRIYAN,SUKRIYAN

7 orang kenit.....:

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

akak polis..semoga epi ending lor~~

♥z@z@♥ berkata...

waaaaa...ngedate ye..anyway kamu cun owh...winksssss

Redbloodsnow berkata...

ngedate sampai pengsan kan dear..hehehe. btw, yupp, zie setuju dgn zaza...u look gojes weh... :)

sweethOneY berkata...

olor2.. comelnya.. sweetla siap nyanyi2 live kann

MiSZuE berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Redbloodsnow berkata...

inda, inda keje ape ek. baru perasan yg inda wearing uniform. keje ape ek....:)

*Dak kecikkk* berkata...

Redbloodsnow=)
inda keje Polis Bantuan Tm(telekom)
bhgian kabel n komunikasi..

Bukan PDRM ea.