THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

18 Februari 2010

..tRaNfORmAsi MaKe-Up..

Sape antara weols yang suka mekap2 ni???
Law ada sila lah angkat kaki n boleh join in da club,welcome2....hakkkktuiii...('',)
Inda ni nak di kata kang pandai mekap tak jugakkk tapi boleh lah utk memplastikkan muka sendiri yang ala2 suram ni kasi berseri skit..hahaaahaaa
Ada membe2 inda yang nak kang inda mekap utk dyeorg time dyeorg tunang n akad nikah tapi aku takk berani la wehhhh nak mekap2 kang dyeorg nak2 time2 acara gilang gemilang mcm tu kang nanti xpsal2 muka dyeorg cam FASHA SANDHA..ehhh2 silap cam PANDA daaaaa..
Utk mekap kang diri sendiri bolehhh la,samaada muka aku camm panda ke?cam dragon ball ke tak pe sebab tu muka aku bukan muka org lain..hehehehehehe
Jom Skodeng Jom antara jenis2 teknik mekap yang inda suka aplikasi kang dekat muka inda ni..
LAYANNNNNNNNNNN
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*Teknik Pertama*




Mekap ala2 pakai bulu mata palsu..hehe3
Tapi ni bulu mata asli ok.Inda suka letak maskara banyak2 kat bulu mata.Nak2 bahagian bulu mata bawah tu..Winnkkkssss,Nampakkk gojesssss u..
Slalu org tegur inda pakai bulu mata palsu ke??inda apa lagi ia kang sajeeee la..hahahaaaa




*Teknik Kedua*

Kali ni mekap ala2 light2 sajeee..
Just guna eye liner putih,mekap cam ni sesuai utk kluar jalan2 n utk ke offis.
Sbb ia tak nampakk menyerlah sangat..hehe
*Teknik Ketiga*


Ala2 gothik girl..
Mekap cam ni wakkk inda btolll2 HEART sgt2..
Tapi agak teliti utk nak m'aplikasi kang mekap cam gini.
Silap terlebih pakai eye liner tak pasal2 org cop ko mcm PANDA..heeeee,silap hari bulan bukan muka ko cam panda tapi muka panda mcm ko...wawaawawwawaawaaaaaaa..
Tu saje kot utk kali ini,tgokkkkk lah lawww inda rajin inda publish kang step by step cara2 nak plastik kang muka by inda ea.Tu pun law rajin lahhh..hikhikhik
Macam lah dia punye mekap mavelesss sgt kang nak publish2 bagai ni..
('',)'',)

7 orang kenit.....:

helena's berkata...

tang mata tuh,,cantik gile..ajar lah..tak reti mekap mata..

*Dak kecikkk* berkata...

nanti lah ye inda wak n3 one by one tang teknik mekap mata tu ok.

MiSZuE berkata...

wau wau...sangat cantek kamu ni yg...
sume cantek..perfectooo

roxy exchange berkata...

cantiknye mate :D wink wink

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

lu tolong make up muka gua jadi macam cik epal boley??gua nka sgt!!!plizz...plizz.....

-alahai kakak pulis...cumil nya kamu ngan swetaer mikey tikus itu...wakakakakaka...sila jgn saman sy..sy tada duit..

Redbloodsnow berkata...

whoaa!!! asli ea lashes tuh. jeles ah law mcm tuh. soooo gojes!!! hehe

Rowena Chasez berkata...

cantiknyer..
suke tgk..
dah laa bulu mata asli lak 2..
cantiknyer..
wena xreti nk pkai maskara kt bulu mata bawah..
huhuuu~

selamat berkenalan..
heheee~