THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

27 Februari 2010

..TiBa-TiBa Je..

Rindu nak berambut panjang balik..hikhikhik
Tulah dulu gatal,elok2 je berambut panjang dan lurus tiba2 gedik nak buat curl.
Sekarang rambut dah rosak,padan ngan muka aku.
So Now nak tgok tak cam mane rambut dak kecikk ??
Jom2 kita nengokkkk..(",)
^__^ Ketika berambut panjang n lurus..

Holoholoholoh,sape la yang rajin lukis ni..he3


Ketika berambut curl.(gamba adik kt sebelah tu trpksa d hitam kang kerana dia buat muka xsemengah)


Bgun2 tdo rambut jadi kembang semangkuk cam ghupe GOKU..hahahaaaaaa

See,ni lah rambut terbaru dakk kecikkk....
Ok x Uols????

Pah ni nak try BOTAK la pulakkk,nampakkk cam suwet gakk kang..
ok what???

4 orang kenit.....:

Bai berkata...

lawa je curly tu :)...ah ah kena jaga...letak cream je..hehehe..so far ok lagi..tak de la rosak..hihihi

*Dak kecikkk* berkata...

Bai:)
hikhik...rmbt curl nampak lawa tp rmbut cpt rosak.

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

dak ucuk...gua rasa rambut lu elok buat botak tgh je..macam zinede zidane...cuba try..mana tau ada chemistry ngan new style tuh...














































































kompom dak gumok lu cari gf lain...so elok lu kekal tantek cam skunk...


































bluerkkkkkkkkk.....

*Dak kecikkk* berkata...

alvin:)

Tantek ke???hikhik