THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

17 Mac 2010

..aKtiViti Di HaRi aKu Off DaY..

Adooooiiiiiiiiii,tinet pepagi super2 lembap la weh.Aku nak upload gamba2 ni saja pow memakan masa selama berjam2 ko.Bongokkkk betoi..Sib baik aku ni di kalangan org2 yang sabar law tak koser nak nungu2 ni....aissssyyyy,BERUKBAND betol la tinet ni.

.

.

.

.

Emmmmmmm,pagi semalam ngah lena tidow di ulit mimpi tiba2 ringtone message berkokok:
Dalam hati sape la yang @%&*$# sangat kaco aku pagi2 ni,sekali tgok hambik ko from MY BABY ok2 xjadi nak myumpah..hikhikhik
Antara kandungan message nya
Baby : Morning budak kecikk kuang asam paggey aku kecik.
aKu : Morning,npew paggey org cam tu?
Baby : He3,sowey syggg..Baby gurau2 jew.Wkpe tu?
aku : Ngah baring2 lg ni.
Baby : ai ni anak dara kew anak kera ni?Kol wpe da ni syg oi?
aKu : anak kera kot.he3
Baby : Dah2 pgi mandi cpat,jap ag Baby g ambik syg kt umah.
aKu : Nak g ane pepagi buta ni?
Baby : Baby nak ajak syg g ladang.Mak ngan Ayah baby pow ada ni.
aKu : @#$%&*@* npe xbgtau awal2?Grrrrrrrrr.
Baby : Dah2 g siap cpt.Soploh minit ag Baby sapa.Tiada bantahan k.
Huaarrrrrrr,rasa cam nk mgamuk.Glerrr bg aku masa soploh minit utk bersiap.ni ayat say dalam hati k.hehehe..
So dengan pantasnye aku bersiap2..
Si dia dtg ngan mak n ayah nye utk membawa aku bersiar2 di ladang kelapa sawitnye.
(Bongokkkkkk jew g bersiar kat ladang kang)
Kebetulan BUDAK GEMOK n family datang kat kuantan so di kesempatan tu diaorang singgah kat ladang kelapa sawit ni kat area BESERAH.
Sampai2 aku rasa macam jakun jew...al-maklumlah aku ni bukannye pnah pergi ke tempat2 macam ni..Bajet org scotland.hu3..
Ni la ladang sawit milik family BUDAK GEMOK saya..Tgu 3 tahun lagi baru akan nampak hasil sawit ni..Lama tu.

Rupa xsemegah dari dakkk kecikkk..
.
.
.
.
.
.
.
Balik2 dari ladang lepas tu g makan dulu.Dalam pkl 12.30 hari sapa mdi2 pah tu sambong tdo balik..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kihkihkihkih,memang dasar kaki tdow.
Petang tu tiba2 datang mood gatal nak masak..apa lagi tgok dalam peti ada ikan siakap.Dalam kepala terbayang2 ikan siakap 3 rasa..Whoaaaaaa,best2..
aBaikan apa yg ada kat belakang haku tu ea,tungang langgang jew barang..
Maklum ler dapur bujang..hihihi
Nak tgokkk x hasil masakan dari dakkk kecikkkk??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Emmmmm,yummmmy2..
Ikan Siakap 3 Rasa.
Makan sampai menjilat jari ko...
aDa sesape nak tak?
Nanti aku pos kat umah ko k..(",)

10 orang kenit.....:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pos ape???
tinggal lalat & ulat je...
hahahaha...

memang muka xsemengah la...
xmandi cuci muka je...
hahahaha...

*Dak kecikkk* berkata...

:)
oit,mane ada kita mandi ler..

Zumie berkata...

ya ampun sodap nyeh!!!


meleleh la yang...

nak kit lehy?

enjelinajolipit berkata...

oppp..
mereka memang suka bagi masa mandi yg x munasabah.

kambing pon mandi bersabun tau! sabun susu lagi

*Dak kecikkk* berkata...

zumie:)
aikkkk,da tuka nama?hihi
nanti ak pos kt umah ko ea yang.

*Dak kecikkk* berkata...

enjelinajolipit:)
tau xpe.aku mandi2 pow ambk syarat jew..ske nau terjah2 owg cmtu.xsuke2.

Atan Athen berkata...

giler sedap siakap 3rasa!!!

helena's berkata...

wahhh panadai masak rupenye..bile nak bg cikhel rasa?eekeke

nanti cikhel buat entry pasal tu okay!

Frodo Baggins berkata...

woooo
kawen jom!!!!
ngahahhahahaha



>>____<<

Redbloodsnow berkata...

wahhhh...3 rase tuee..giler pandai weh ko yang. bagi arr tutorial bergamba. leh aku kasi dillah mkn nnti...hiksss :P