THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

18 Mac 2010

..TaK BiSa MeMiLiHmU..

Entahhhhh,inda tak tahu nak jelaskan apa perasaan inda sekarang coz baru jew jak tadi terima message dr seseorang yang inda tak mampu nak balas cintanya..
Dan antara isi kandungan message nya berbunyi sebegini :
.
.
.
Aku juga tak tahu kenapa aku tak boleh melupakan kamo.
Dan akhir ini sahaja aku asyik teringatkan kamo,siap mimpi lagi..
Aku tak tahu kenapa aku macam ni..
Walaupow sedar aku akan kecewa,tapi aku still nak bgtau kamo bahawa aku dah jatuh cinta sama kamo..Aku tak tahu sejak bila aku mencintaimu..
Maafkan aku kerana terlanjur cintakan kamo..
Dan maafkan aku juga kerana aku tak pernah cuba melupakan kamo..
Maafkan aku,maafkan aku..
Demi kebahagiaan kamo,aku akan pergi jauh dari sini..
Jauh dari pandangan mata kamo..
Sekali lagi aku nak katakan yang aku terlalu mencintai kamo..
Walau tiada balasan tapi sekurang2nya aku lega,lega kerana aku dah lepaskan beban yang selama ini terbuku di dalam hati..
God Byeeeee:(
aPa yang perlu aku lakukan?
aKu tak cintakan dia tapi aku sayang dia sebagai kawan..
Sayang sangat2..
Di saat aku perlukan seseorang,
Dia sentiasa ada utk aku..
Saat aku bersedih,
Dia takkan bagi aku menangis..
Dia akan cuba buat aku kembali tersenyum..
Sama sekali aku tak sangka yang dalam diam2,
Dia menaruh hati padaku..:(
Now,dia dah xde..
Dia dah jauh meninggalkan aku..
aku dah kehilangan dia,
Di sebabkan oleh perasaan CINTA....
KEJAM KAH CINTA @ AKU YANG KEJAM??

11 orang kenit.....:

Bai berkata...

huhuhu saya juga kdg2 macam itu..namun cinta tak boleh dipaksa..tp kdg2 saya berasa begitu kejam ;(

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

jika tak boleh berkasih sayang..
cukuplah sebagai sahabat...
kalau tak boleh bersahabat..
apa salahnya berkawan...
jika berkawan pun amat perit...
sbg kenalan pun cumil..




perit tetiba..
mmg sukar situasi kau ni dak cik..

*Dak kecikkk* berkata...

Bai:)
yes,cinta xblh di paksa tp law saya blom berpunyer pasti sy cuba utk mencintai dirinya..:(

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin Bucukkk:)
Mmg perit coz sy dah kehilangan seo lagi kawan rapat kerana wujudnya perasaan cinta..
saya xkejam kang en alvin kerana tak bisa memilih dia utk di jadi kang teman hidop?

helena's berkata...

percayalah inda,satu hari dia akan dtg balik.dia pergi untuk hilangkan rasa cinta dia.dan dia akan dtg bile rasa itu hilang@pudar sikit.mean dia dah boleh terime kamu sbg seorang shbat..

cikhel penah alami macamni..

*Dak kecikkk* berkata...

Helena's:)
mmg dia akan kembali tp ia xkang sama dengan yg dulu kang??
Betol la org cakap lelaki ngan prmpuan mmg xblh berkawan rapat sgt coz ada ketika perasaan cinta akan wujud dlm diri salah seorang antara kamu..
urrrrmmmmmmmmmmmm....

jane berkata...

istikharah lah .........












































































perasaan tk leh doipaksa







































kan?











































..............

HOn3YB33 berkata...

anda telah ditag...

sila ke link ini

http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/lac-rebranding-contest.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

susah nak jawab...
tepuk dada,
cium pipi...
hehehehe...

enjelinajolipit berkata...

takpe.....
nanti die mesti jumpa cinta baru.

biasalah..


bunga bukan sekuntum.
kalo takde bunga hidup, bunga plastik pon banyak...

Zumie berkata...

selalu macamtu..mybe dorang nak bawak hati kot yang..

hermm kesian