THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

03 Mac 2010

..BuaT PeRtaMa KaLi Nya..

Hohoho,apa yang buat pertama kali tu dak kecikk???
Suspen tak?suspen tak?he3
Mengada2 je budak ni..lempang kang..
Semalam kang dak kecik off day,so ni lah aktiviti yang dak kecik manfaat kang di waktu terluang.Nak g shopping ngakk boleh kerana poket dah bocor..hikhikhik..
(alvin tak da rumah 8juta tu,blh ngakkk pinjam duit rm 10 hinggit)
Nak tahu ke mana dak kecik pergi????

eh2,silap gamba da.......

Ha ni dia
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

LooK2, dakk kecikk pergi memancing lah..
Whoaaaa baru ku tahu yang ghupe nya memancing ni best,patut lah kaki2 pancing tu semua sanggup tinggal kang anak bini kat rumah semata2 kerana nak memancing.
Time dapat ikan tu lah yang mmg syorgaa weh,hilang segala penat menunggu tu..
Pada yang pertama kali nak mencuba memancing cam dak kecik ni,pengalaman dapat ikan tu mmg akan teruja ye.Sampaikan kita tidak sedar yang kita akan meloncat 2 cam monyet da..hahahahahaaaaa..Tapi pada yang tak tahan sabar anda di larang sama sekali mencuba utk memancing ye??
Ni amaran keras oleh dak kecikkk k..miahahaaaaahahaaa


Ada sape2 tak yang ada pengalaman memancing buat pertama kali nya???
Same jgk ke perasaan korang ngan dakk kecikk??
Meh le kita kongsi sesama ea,meh ler nak thu jgk ni.

6 orang kenit.....:

Lady Dyla berkata...

i dun have patience nk tunggu ikan mkn umpan... mkn ikan kt kedai lg besh.. heheh

*Dak kecikkk* berkata...

Lady Dyla:)
tapi law makan ikan hasil tangkapan ikan kita walaweh lady dyla..hikhik.

helena's berkata...

alah tak penah memancing..best ke?cikhel kurang sabar orgnye...tak sesuai kot mancing.kekeke

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

suatu hari.......



































aku g market..beli ikang..tau ikang??fish..






















aku tasuke memancing ikang..sbb ikang tasuke kena pancing ngan aku..aku ni jenis penyayang..aku tak sampai ati tgk ikang tu gigit mata kail..mungkun org tk penah lalui perasaan ikang..























tapi aku slalu translate kan diri aku dgn ikang..kalau aku jadi ikang..aku pasti akan rasa tertipu bila cacing atau katak yang aku makang tu ada mata kail..aku tasuke ditipu...dan bila aku ditarik dari air...kompom sakit tekak aku...kau mesti takkan dgr ikang tu menyumpah..tapi hakikatnya..ikang punya perasaang..kompom beliau akan sumpah punya..



































sekian kisah ikang....
































tu sbb aku tak makan ikang..aku sedih tgk ikang yang mati tu digoreng...aku rasa nak kebumikan je,tapi nant mak aku kata aku gila..
























so jom kita makan katak...





























wkakakakakakaka...dak ucuk...lu jgn dgr cerita gua..tu pendapat peribadi gua sbg pencinta ikang...gua suka gak pancing ikang..tapi ikang duyung la...

























damn alvin...

*Dak kecikkk* berkata...

oooo,mint lah ea ikang duyong ko?miahahaaaaa



Wahai En Alvin,terima kasih kerana bg nasihat kt dak kecik..
pah ni dak kecik pun nak selami perasaan ikang tu.Sumpah namo mancing dah pah ni..







Nak mancing raksassa hijau pulak..































boleh ngakkk?

















agak2 dia makan tak umpan dak kecik?hahaaaaaa

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

mint si tarzan tu ke??dia tak mau jadi duyung la..aku dah pucuk..dia lebih suka jadi monyet dirimba..ini kisah benar...

























raksasa hijau pemakan ikan umpan nya coklat cadbury harga 7hengget..