THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

01 Mac 2010

..HaRi SeLaSa HaRi Off DaY..Hoyayyyyyyy2


* Nak Gi MaNe Ea? *

aDa SeSiaPa MaHu aJaK SaYa DatiNg???
miahahaaaaaaaa,giler ko..
Daaaaaaaaaa...(",)",)

5 orang kenit.....:

angah iza berkata...

sgt jeles bila tgk awk di baluti baju kaler merah...cantikkkkkkkk

iza hitam...x sesuai ngan kaler merah..
waaaaa....cedih :(

helena's berkata...

jom dating jom!hehe

kite shoping nak?

OMG..hahaaha

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

sama la...sy pun sgt jeles bila dak ucuk diselaputi tudung merah...sy leleki..tak sesuai pakai tudung..kalau sy pakai tudung nanti apa kata mak sy...




































weyhhh...kau g la jalan2 kat chilie...kat sana ada gempa bumi...gempak beb...


























tak pun kau g la termerloh je.....

























g la....
































g la............




























haissshhhhhhhhhh....

Erieq berkata...

saya jugak dah ada kat kotak follower tu., tq hari selasa takda sapa nak ajak ker., ramai org jer kot :P

*Dak kecikkk* berkata...

Angah iza:)
takpe2 kata org hitam itu menawan..ada jgk org yg berkulit hitam manis nampak cantik bla dress up,kena pandai ar cari wane yg sesuwai..tak gitu.


Helena:)
Cik hel,inda ngah sengkek or senget coz duit inda kena curi di perompak.hahahaaa,taley nak shopping da..Cik hel blanja boleh?????


Alvin yang bucuk:)
Law kau pkai tudung aku lah org pertama yg akan datang pinang ko.
Ok What??hahahaaaa



Erieq:)
Thanks yah..salam kenal.