THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

03 Mac 2010

..No MoNeY No TaLk..

BeTuL Ke?
No MoNeY No TaLk?
Whoaaaa,juling mata nengok ini duit..

SaPa YaNg SeTuJu NgaN Dak KeCiKK?
DaN aPaKaH YanG BeRLaKu PaDa KoRaNg
LaW KoRaNg TeNgaH SeNgKeK?




Note kaki : Leh tolong dak kecik tak cam mane nak atasi ketagihan bershopping ni ea?
Bukan apa hujung bulan je mesti bajet lari..^_^

10 orang kenit.....:

MiSZuE berkata...

yang..ko wat list ape nak beli...
kalau tak perlu takyahh membazir k..

tahan nafsu haha

*Dak kecikkk* berkata...

Mmmmmmm,ada jgk try wak macam tu tapi selepas itu nafsu nak membeli mguasai yang..

Patut aku kena ikat tgn dan kaki kot..hahahaaaaaa

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

kalau kau rasa nak save duit..kau bank in kat aku je..biar aku simpan kan duit kau..kau kan budak kecik yang ucuk..so paham2 la..budak kecik mana boley simpan duit byk...
























atau...




















kalau kau rasa kau ni penagih shoping elok kau g pusat pemulihan akhlak..sbb takut kau jadi tegar shoping..itu akan membebankan udak mok kau kelak..cian la kat dak mok...









































no money no talk??no mulut no talk la...wat the pret??
























wakakakakakakaka...kalau aku sengkek aku suka buat amal kebajikan..spt cuci periuk kat umah je..

*Dak kecikkk* berkata...

tak tahu nak kata apa dahh..


Gelak tahap sawan babi dah ni.
alvin blh ngak ko jadi badut sarkis time besday mak dak kecik nanti???


ala,boleh la..
















boleh la,

















boleh la,































boleh la...




























haikkkkkkk,org ckp blh boleh lah..

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

haisssshhhhhhhh...sewel punya dak ucuk..














rm2980.40 sejam kalau kau nak aku jadi badut..ni harga ikut pasaran badut sedunia..












harap maklong...

angah iza berkata...

to alvin : eh ko ni kalo komen,mesti kemain panjang lg perenggan nye.nyampas !!!!!!

dak kecik : iza suka shopping gak cume duit je tak berapa nak berkepuk kat poket ni.hahahhah

helena's berkata...

takde duet cakap banyak memang tak guna.hehehe

so ayat itu sesuai.

cikhel ade terjah kamu!sile ke blog!

Atan Athen berkata...

nk atasi masalah giler shoping......senang je.....
carenye....
entahla......
sebab ak pon gile shoping....
hahahaha
tp skang dh sengkek...
jd x dpt shoping...hehehehe

Melz berkata...

kalau mel sengkek mel tido ! wakakaka

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

ala angah iza...





























gua tau lu jeles..





























lu jgn lupa...






















lu akan dapat penyakit tu...

























wkakakakaka..
























sila buang bantal busuk pokemon tu...
























errr...tapi....





















tiut~~