THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

21 Mac 2010

..CiK LiNDa SiLa aLeRt..

aPa yang perlu aku alert tu..*_*
Heheheeeeeee,rasa macam kelakauuu jew nak cerita kat korang..(",)
!
!
Cerita nya begini???
Di suatu petang selepas asar,inda tertdow..
utk pengetahuan korang inda ni jenis yang kuat tdow tau..asik nampak bantal jew mesti aku landing baik punyerrr..hikhikhik..Bila lah ko nak berubah..
Memang lena betol inda tdow di tambah2 lak inda pekena ubat selesema+Demam+Batuk..
Whoaaaaaa,korang bayang kang camne inda di saat itu..
Ghupe cam Penageh Tegar yang pah pekena GANJA..agak2 jew la..hihihi
Tdowwww mmg tak hingat dunia ko.
Sedar tak sedar dalam kol 07 lebih,part ni yang kelakauuu nye inda nak cerita kat korang..
Korang tahu tak apa inda buat waktu inda terjaga dari tdow tu???
!
!
!
!
!
...........................................................................
!
!
!
!
!
inda capai fone tgokk2 jam dah 7 lebih,dengan sepantas kilat inda bgun capai tuala utk pergi mandi..Dalam hati duk say kenapa lah alarm bongokkkkkk sgt tak berbunyi..Time inda bangun rasa cam nak menangis pow ada sebab takut nanti kena marah kat Boss kerana lewat datang kerja,dah lah inda selalu datang lewat..hikhikhikhikhikkk
Keluar bilikkk jew rasa macam kenapa suasana tak macam di waktu pagi pow??
Tgokkk tuan umah tgah makan kat ruang tamu..
aikkkkk,aku pening di situ..
Masuk bilik balik tgokkk jam pukul 0720pm,di ulang 0720PM bukan AM ok..
Walawehhhhh,ghupenya aku mengigau di siang hari..hahahahaahaaaaaaaa
oittttttt,tlg jangan gelak dengan kuat ea..inda dengar ni..!!!!^_^
Malu2,tak pernah aku mengigau selama aku menjadi seorang yang kuat tdow pada waktu petang ni..Dan kisah ni inda xbgtau sesape pow,kecuali korang2 semua..Jgn bgtau Mak saya ye..
Nanti mak saya gelakkk saya xhingatttt..
!
!
!
1
Muka budakkkkkk yang menahan malu..hikhikhik
!
!
!
!
Ni ada sedikit nasihat..
Utk perhatian Cik Linda dan korang2 yang suka membuta.....
Sila alert ye.
!
Berikut merupakan waktu-waktu yang tidak dibenarkan tidur:
@
*Awal-awal pagi setelah terbit matahari
*Selepas masuk waktu Asar
*Tidur di bawah cahaya matahari walaupun terkena separuh dari badan
@
Bahaya tidur di siang hari:
Kita dilarang untuk tidur di siang hari di dalam keadaan cuaca yang panas kerana:
1
*Mendatangkan penyakit-penyakit kulit
*Merosakkan warna kulit
*BOLEH MENYEBABKAN GILA...ohhhh tidakkkkkk
*Melemahkan jantung
*Menambahkan tekanan perasaan yang meluap-luap
*Melemahkan badan dan mengurangkan tenaga syahwat
*Melemahkan kecerdasan akal
@
@
@
@


Ohhhh tedy bear ku yang bucukkkkkkk pah ni sila jangan goda saya utk tdow bersama kamo ea..Tdow petang blh menyebabkan gilerrrrrrr ye,ohhhhh My God..
..MORAL OF STORY JANGAN TDOW SELEPAS ASAR..

14 orang kenit.....:

si para para berkata...

hehe nk menyibok jer....tp tido waktu ptg tu la yg best..hmmm tak bley tido ptg lagi nampaknya...


kalau mengigau terus pergi kerja lagi best..hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xtak elok tue la best kite wat...
ehehehehe...
control2...

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.out of topic

.tinggi u same dgn i
.tp berat kite x same
.i juz 37!
.x pena jejak 40~
.bhahahaha!

Atan Athen berkata...

hahahaahahaha....nk gelak.....
sambung gelak lg....hahahahaha

syahira ariff berkata...

muka akak nie ada meh tiz zaqyahlaa
hik hik hik
sy dulu selalu gak tidow lps asar
bila bgn mula laa mereng semacam
huhuhu
akak,
kommentla new entri shayer
heee~
(^______^)

angah iza berkata...

magrib baru nak bangun...apa kes??
hhehehhhe....kan da malu..
ish,tido siang leh jadi gila?
x mo tido siang lg ar :)

*Dak kecikkk* berkata...

Si para-para:)
hahahhaaaaaa,nanti xpsal2 owg cop inda xbetol..

Meniti senja:)
thu xpew..
control2 gelak jgn gelak kuat2 ea.

Intanurulfateha:)
ringan nye awak..
kira saya kna panggil awak budak kecikkk jgk lah ea.he3

Atan Athen:)
Jahat kamo....
berhenti gelak skrg k..hikhik

Shahira Ariff:)
Tiq zaQiah,whoaaaaa akan ngan dia cm langit ngan bomi dikkk..Hikhik
Ha'ar kang law bgn mesti rasa mereng semacam jew..
Ok2 akak ada comment kat N3 adikk tu..
Thank singgah ke belog akak k..

Angah iza:)
Yang,mkn ubat batuk kang leh mnyebabkan kita mgantok so inda tdow mmg xhingat..
Yes,org tua2 ckp mmg tak elok tdow ptg.Leh myebabkan gila.

Redbloodsnow berkata...

syorga woooo titon siang.hikhikhik :P

*Dak kecikkk* berkata...

Redbloodsnow:)
mmg syorga yang..nak2 time tbuh dah letih..he3

helena's berkata...

hahahahah sebab tu mak cikhel pesan jangan tidur petang2 nt gile.

maksud gile camtu lah..hahahahaha jangan marah ha,,

cikhel dah penah jadi camtu..yang lagi kelaka.dah siap pakai baju sume..siootttttt jek.hahahaha

*Dak kecikkk* berkata...

Helena:)
pah kejadian tu inda trosss tkt nak tdow ptg2..
Coz bila kita tdow ptg otak jd cam bengap jew kang..hahahahaaaaaa
insaf2 tros pencen dr tdow ptg.:)

HonEyBuNNy berkata...

alamakkk..cmna neh..ila suka tido ptg n terbabas smpai lepas asar...no non no jgk...ngeh3

sweethOneY berkata...

hehe. semenjak keja neh mmg x dpt la tdur petang. balik pun dh kul 6 T_T

dulu time study, uih.. mmg kegemaran tdur dr ptg smpi ke tgh mlm.. haha

Stilla berkata...

haiya yunk...tido time tu lah paling layan...kalau dah syok tu sampai pagi esok tak bgn2..huhuhu...tapi kan yunk kalau tilla tido time tu..bila dah bangun gerenti pening2 dan sakit2 badan..huhuhu...