THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

20 Mac 2010

..SoPLoH..

Saya telah di TAG lagikkkkk..
aiyakkkkkkkk,minggu ni minggu aku di TAG ea..hehehehe
Tima kasih buat Mrs Weiyda kerana sudi memilih saya sekali lagi..
Inda suka sgt TAG kali ini..Xtahu kenapa,cam bersemangat jew inda nak menaip ni..xoxo
!
!
!
Ok jom kita mula kang acara..
!
Cara2 Hendak Menjawab Tag iNi...
!
--->Copy tajuk tag entry 10 ni..
--->Jawab semua soalan dalam bahasa melayu..jgn nak pandai2 jwb lam bahasa keling ea.he3
!
itu sahaja,senang kang..Tgu apa lagikkkk
!
Let's Go..........
Inda bercerita melalui gamba2 ea mungkin itu lebih menarikkkk..(",)
!
!
1}SIAPAKAH ANDA DI RUMAH?
!
opssssss,inda ada 2 tempat tinggal.satu kt kg n satu ag kt kuantan..Inda bercerita camne inda kat dua2 tmpt tggal inda ni la ea.
!
*Di Kg (trganu) inda seorg anak yg manja kepada ayah SIDEK B ISMAIL.
Dan anak n kawan kepada mak FATIMAH BT ISMAIL. Seorang cucu yang terlalu sayang kang neneknya.
Seorang kakak yang sentiasa sabar melayan adiknya,
anak saudaranya
Dan
Pengasuh yang terbaik buat jiran kt kg yg nak babynya di jaga oleh inda..
inda Terlalu suka kang baby..hikhikhik
*Di Kuantan (umah sewa) inda seorang yang happy go lucky ngan tuan umah inda,suka mengemas rumah yg selalu berselerak..hihihi
Dan
kakak yang suka bawak tinonet ni berjalan/makan.
!
!
2}SIAPAKAH ANDA DI SAMPING RAKAN?
!
Inda suka berkawan n terlalu mengambil berat tentang kawan2 inda.
Ni antara kawan2 yang paling rapat ngan inda,selalu ada di saat inda memerlukan..
Kitaorang ni ibarat cubit paha kiri,paha kanan pow terase.
Cam tu lah akrab nya kitaorg..
Dan inda sggp berkorban apa saja demi kawan2 inda ni.
..Friend Forever..
Love u so much dear
Dan ini antara kawan2 rapat inda :
!
!
-NuR-
-YaH n NuRuL-
-Zai-
!
3}5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TETAPI MASIH BELOM TERCAPAI
!
*Emmmmmmmmmm,apa ye...jak nak pikiQ..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Ok benda or perkara yang saya idam kang tapi terpaksa kena hold dulu demi utk mengejar cita2 inda..adalah ini................?
1
Suatu hari nanti inda akan tetap melalui saat ini..
To En Boyfriend sabar ea,bila syg dah bersedia syg akn bgtau k..
Ehhhhhh,ni di kira BENDA kew?
Hikhikhik,xkisah la.......

!
Ingin RUMAH seGAH rumah ini..
!
Kereta idaman inda,arap2 suatu hari nanti kamo akan jadi milik saya.
yang penting wane tatap merahhhhh you..
!
Ni pow bukan BENDA tapi nak bgtau gakkk korang yang aku teringin n mengidam nak jumpa dia..He3
Kenapa kamo suka menGODA saya???:)
1
and yang last inda impikan ingin memiliki beg2 dari jenama ini..
Whoaaaaaaaaaaa...LV oh LV..

!
4}SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?
!
*Errrrrrrrrrr,inda xbersuami lagi la..hihihi
Tp xpelah inda kasi nama Encik Boyfriend inda jew la ea..
-MOHD SHAHRUL B GHAZALI-
Skali ngan nama ayah dia sekali inda bg..hahahaaaaa
iNi lah Encik Boyfriend/Baby/Budak Gemokkkk inda..
!
5}CERITA KANG 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?
!
  • Selalu menjadi penasihat yg terbaik buat inda.
  • Suaranya yg Manja.
  • Suka puji2 inda.hahahahaaaa,yg ni i pling sokkkaaaaa..
  • Sanggup berkorban apa saja demi inda.Dan perkara ini telah di bukti kang oleh beliau selama beliau menjadi cinta hati inda.
  • Menghormati family,kawan2 n org2 yang rapat ngan inda.

!

!

6}BILA TARIKH ANDA COUPLE?

1

13 September 200?.........biarlah rahsia

!

!

7}APAKAH KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA PASANGAN ANDA?

1

*Nak cerita kew x ea????

Maybe saat hubungan ni di uji kot,hingga kang inda xsggup lagi utk hadapinya dan inda tinggal kang dia di saat dia memerlu kang inda..Di saat itu hanya Tuhan sahaja yg tahu betapa inda teramat merinduinya..Dan hubungan ini kembali terjalin atas keredhaan Allah S.W.T.

!

8}LAGU TEMA CINTA ANDA?

*First kenal Encik Boyfriend inda nanyi kang lagu KAIN CINTA PUTIH secara live di depan inda..Dan kerana itu inda jatuh cinta kerana suaranya..Dan lagu tema cinta kitaorang adalah lagu DEALOVA by ONCE..Bisa nangisss bila dengar lagu ni banyak kenangan pahit n manis akan terAUTO publish balik..urmmmmmmm..

!

1

9}APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT DARI PASANGAN ANDA?

!

  • Ingin dia kurang kang ckit perangai cemburu tue..(",)
  • Jangan makan banyak boleyyyyy???kamo dah semakin Temokkkkkk la Baby..hikhikhikhik..itu sahaja kot coz semua inda suka tentang dirinya...Cerrrrrr.

1

!

10}TAG 10 RAKAN ANDA YANG LAIN :

1

Inda dah lakukan tugasan inda dengan berjaya sekali chewahhhhhh dan kini tiba giliran kamo2 utk memikul bebanan ini pulakkkkkk ea...
Tiada sebarang PAKSAAN utk melakukan tugas ini dan di harap pada sesape antara2 kamo yang kena tAG oleh inda dengan rela hatinya lakukan tugasan ni yeeee..

Dan ini aNtara 10 RAKAN2 bloggers yang amat inda Sayangi :

  • Cik HeL
  • M[e]NiTi S[e]NJa
  • Mrs ReDDish/Zie
  • ZueHearty
  • C.h.e.n.t.a L.y.a.a
  • Jejaka Desa
  • Atan Athen
  • Dot.Dot.Dot/Noor
  • Enjelina Joli
  • Iza Iziana

!

!

!

Fuhhhhhhhhhhh,penat2.....Rakan2 ku jgn buat tak tahu saja ea..Hikhikhikhik

Byeeeeeeeeeeee..


8 orang kenit.....:

angah iza berkata...

ish....terbabit gak nama i...
ish...ish...ish...
nak tak nak kena jawap gak ni :P

TQ dak kecik yg pandai makeup...heheheh

enjelinajolipit berkata...

heh! kalo ditag dapat upah takpe jugak.


yelah2. den usahakan menjawab penuh ksentrasi

helena's berkata...

alaaaaaaaaaa kene lagi.hahahhaa

takpelah disebabkan innda dah jawab tag nanti cikhel jawab eh!

sayang kamu!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

uwaaaaaa..
agk byk tu tag yg nak kena buat
neway tq babe..
insyaAllah lya setel kan by diz week
hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku ade mase aku wat k...
hehehehe...

pak long berkata...

salam buat tuan umah...
suka baca jawapan tag tu....moga cepat boleh pakai inai...ehem-ehem

norhaizan berkata...

hohoho..kena tag lagi..
okeh nnti nor buat...
thanks yer inda...

Redbloodsnow berkata...

alahaiii yangg...bapak giler pjg tueee tag...aiyoyoyoyooo. ko nih dear, di taw aku nih super pemalas. lagi maw tag...dushh dushh :P

ngelat ea....hahahaha :D