THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

29 Mac 2010

..DeLiVeRy SuDaH..

Holla,apa yang sudah di terima tu??
Tudung yang inda suh adik lalink inda beli kang untuk inda
di terima sudehhh..Thankkkk bangatttt cayunkkk..
Sudi menolong kakak mu ini..hihihi
Nak tahu tak siapa adik saya yang baik ni?
Kitaowang bawu jew kenal di alam maya ini tapi cam dah kenal lama..
Kang cayunk??
Kakak yang tecikk dan gedikkkk..^_^
Nak kenal tak wajah adik lalink saya?
Ok jom intai dia jom..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
See,ni lah adik lalink saya..
Cerrr memandai jew nak panggey2 org adik ea..
Comeyy dia kang,tiut bangat..
@
@
Teruja sangat bila tudung tu dah sampai pagi tadi..
Cantikkkk n cantikkkkk sangat2..Pah tu tewoss coll aja bgtau dia brg dah sampai..
Pssssttt,aja dengar kang suara akak yang terlebih teruja tadi..
Sila jgn gelakkk yer,coz kakak mu ini mmg kanak2 riang..hihihihi
@
@
Tgokk tu siap ada gift lagik dia kasik.
Haissssy,susah2 jew aja ni.
aPa2 pow maceh yew for gift yang suwettt tu.. :)
Suwet tak?????
@
Eh,inda lupa nak snap pic tudung tuh..
Nanti ada masa inda post gamba inda pakai tudung tu k..
Please wait N3 from me.
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Uolsss ni lerrr contact lense yang inda bawu beli tu..
GROOVY GREEN,tapi tak nampak wane hijau sangat coz dia hijau ala2 gelap gitu..(",)
Eh aku tak rotate kew pic ni?hehehe
Menjawab ler kowang kena teleng kang kepala tgok pic aku ni..
ahakkkkkssss..

12 orang kenit.....:

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

hai udak ucuk..kau kena pakai kontek lense kaler pink..baru sesuai ngan muka kau yang bujur sireh tu..

*Dak kecikkk* berkata...

namo,nanti nampak pelikkk..
he3

pwincess AJA berkata...

ur wc akak cym.;)))
hahaha,2lah.suara excited sgt.
aja blur-blur sbb mengantuk.kikiki
yeaps,bru kenal tp borak cm dah kenal lame.
bloggers memang frenly kan.hehehe.;)))

contact lense ijau mmg kurang nmpk ckit.
dlu aja pakai,org ingt aja pakai kaler hazel.
mmg teleng kpale tgk pic akak neh.;ppp

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin takde umah:)
Nape ko buang ruang komen kat blog engko??
:(

*Dak kecikkk* berkata...

Pwincess AJA:)
mahu x excited,santik sgt cayang tudung tuh..Nanti nak order lagi lah..he3

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

wooooiii...
jgn tngkap pic kucing...
nanti xlame...
hehehehe...

ardinihumaira berkata...

wow! comelnye contact lens tu... dni suka... fuhyoooOoo...


ups.. gambo miau tu comel la.. miauuuu :)

*Dak kecikkk* berkata...

Meniti Senja:)
Wehhh,yer kew?


Adinihumaira:)
yup,comei kang miau tuh..
tuan yg pegang tu pow comei gak.
he3

helena's berkata...

kamu nih napa comel sangat nih!hahaha

kiut gile,.macam patung dah cikhel tengok..hehe

*Dak kecikkk* berkata...

Helena:)
Waduh2,tingginye pujian itu..
Kamo pow macam tedy jugakkk,chubby.
:)

Zumie berkata...

comel2:)

Shafie berkata...

slm singgah :)
oh2 kenalan aja jgk ye..ehe

korang mmg pandai bergaya kn.
blog pon diseri kn dgn gmbr2 pemilik blog.huhu