THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

29 Mac 2010

..NoT NoW,i Very2 BuSy..

Pic ni menggamba kang situasi aku sekarang..
Haisyyyyy,dah lah tangan ada dua jew.
Mulut lakkk ada satu..
Telefon kat depan aku ni ada 3 talian..
Mana sempat nak tulis report,nak angkat fone lagi...stresss,stress,stresss..
Tu tak termasuk lagi ngan panggilan yg x di undang,
Gilerr bila col jew panggey aku sayang2..
Pah tu siap tanya windu kat dia tak??
Bongokkkkkkkkk,ha kang dah kena ngan aku.
Len kali law nak col kita talk pasal keje jew k,not loving2..geli telinga aku dgr ayat2 jiwang2 ni..
@
@
Moga2 nanti keadaan reda sikit coz aku xsbar nak berBLOGWALKING..
Pada yang tinggal komen,thank k..
InsyaAllah,ble free nanti inda g terjah kat belog kowang lak ea.
Cepat or lambat...
Ok2,tata dulu yerrr.
!
!
!
!
!
Sebelum tu nahhhhh inda bg korang pic ni,moga2 korang sentiasa hepi cam dia tu..hikhikhik
LoVe uOlssss..

10 orang kenit.....:

Zumie berkata...

haha tergelak sy inda..:)

helena's berkata...

cikhel baru reda dari bizi..banyak gila nak blogwalking nih,hahaha

Jejaka Desa berkata...

Lihat gigiku sungguh putih kan.Marilah gunekan ubat gigi cap telinge capang baik untuk memerahkan mate.Heeeeeee.....

pakcik kordi berkata...

alamak,tkut tgk monyet tu..hahaha..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

hepi ke binatang tue???
mcm kesakitan je....

hehehehe...

pwincess AJA berkata...

mesti org yg kaco akak 2h tepikat kat sore akak.
tewos die wajin nak col walaupom xde pape yg nak adiadukan.
cube akak ngauuum kat die.
conpem tekejut beruk,terus xcol dah.
ekekeke

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

hohoho..comel btol berok tu..rs nk gomol2 jekk..

Erieq berkata...

haaahaa.. monyet tu comel lah pulak.

cemomoi berkata...

hidup baru rasa 'bermakna' bila ada yang gatal mintak garu...

tonyoh dengan bruk tu...mesti geli geleman

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

alaaaaaaaa...
comel boyfren baru kau dak kecik!!




hafal ke juga doa makan agaknya..