THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

08 Mac 2010

..HaRi aKu SaKit SeDuNia..

Whoaaaaaa,hari ini sahaja dah berape org yang kena bom atom dari dak kecik..
Kesian kat mereka2 yang kena marah dek ak,rasa GUILTY la plakkkkk..
hikhikhik..
Xpe2 raya nanti aku mintak maaf lah yekkkk..^_^
Hari ini dakkk kecikk senggugut la,sampai kejung2 pewut aku ni.

Pah tu rasa macam nak demam.
urrrrrrrrrmmmmm

Tak cukup ngan demam,batuk pulakkk melanda tekak aku..
Sampai nak tercabut anak tekak bila aku batuk..
Seksa sangat2..pity him please..:(
Nampaknya terpaksa lah aku gi merembat benda alah ni.
:(
Dah lah aku tasuke makan ubat batokkkkkk,superrrrr2 mario tak sedap ok..
i hate but.....???
Rasa dia cam euwwwwwwwwwww je..Bluekkkkkkksssss
Cuaca sekarang sangat panas kang korang?so korang jaga diri n jaga kesihatan ye.
Minum air masak banyak.Arap2 korang sihat walafiat sentiasa jgn jd cam dakkk kecikkk ni dan sekali dia datang sakit semua lah dia nak sakit..Hati aku pun sakit jugakkkkk ni apa kes???
Ok lah nak balik kerja dah ni..
p/s: Dakk kecikk masokk kerja jam 0700am hingga 1500pm jew so time tu je lah aku ada masa nak menerjah ke blog korang..Esok pulakk ea kita jpe,bubeyyyyy..
TAKE CARE.
SEE U

11 orang kenit.....:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pandai suruh org jaga kesihatan...
tuan punye bdan yg dah sakit tue g je makan ubat dulu...
hahahaha...

Rashid berkata...

salam

alaa kasihannya dia. Sakit segala..

Takper. Orang kata bila kita sakit, kita akan kembali kuat semula. Sakit itu hanya untuk diri kembali bertenaga.

angah iza berkata...

dasyat nye bila sakit..
abis semua org di marah nye..
hahaha..kesian org yg kena mrh tu.
x pasal2 kena sound =)

dak kecik polis ek ??? :)

Atan Athen berkata...

kesian....makan ubat ye..

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

kesian dak kecik..
apa kata guna petua org korea..
sila makan katak..

Frodo Baggins berkata...

yerr follow jer petua alvin! makan katak mmg mujarab!!! seyes! ekekke


>>___<<

Erieq berkata...

beiar betul mkn katak..,,

o.k gak tu nampak macam sedap jer :P haha

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

ha ah..katak adalah yang terbaik..kalau nak lagi cepat baik..boleh try cengkerik juga...



bahan2-
-katak
-garam
-daun pelam

cara2 penyediaan..
rendam katak dalam air mutlak..
pastikan katak lemas..masuk kan garam..dan daun pelam..gaul selama 15jam..sampai air mutlak bertukar jadi kaler ijau..kemudian amik katak yang telah lemas tadi..makan pelan2..selamat mencuba..


jgn lupa doa makan..
pastikan doa makan katak..

Jejaka Desa berkata...

Boleh koi simpan katak ter dalam loker ngko tak.Yang hidup le.Hu..hu..hu..

Kompom baek demam.Ha..ha..ha..

MiSZuE berkata...

hahahaha


weh comel la katak tu wakkakakaka seksi


makan ubat nyah

*Dak kecikkk* berkata...

Meniti Senja:)
yelah2 nk mkan obat la ni..


Rashid:)
Wksalam..
yesss,moga2 pah ni saya kembali bertenaga utk buat kerja..Amin.


Angah iza:)
Inda polis pencen..hahahahaaa
Yesss inda polis bantuan(TM)


Atan Athen:)
Ya,thank..


Alvin Bongokkkkk:)
Apa kata ko yg cuba makan dulu??
:)


Frodo baggins:)
ada2 je korang ni..
ko ikut la tok guru alvin yg bucukkkkkkkkk tu..:)


Erieq
eiiiii,kamo ni ngade2 je tau..
jgn layan alvin tu ye.alvin Pengotor..wakakakakaa


Alvin:)]
Ko gilaaaaaaaaaakkkkk..


Jejaka Desa:)
Hotakkkkkkk ko nanti aku hempok ngan kayu nakkkkk???:)


Miszue:)
Ha'ar seksi jew kang..
Dah mkn obat dah pah ni baek la kot..InsyaAllah..