THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

08 Mac 2010

..PeMeNaNg TeKa TeKuK..

Penat penat penat kasi aku ruang untuk aku bernafas sekejap ye..
Fuhhhhhhhhhhhhhhhh,aku super duper busy ya amat hari ini ampun yah kerana buat kang kamo menunggu utk mengetahui siapa PEMENANG BERTUAH yg dapat jawab dgn tepat utk soalan teka tekuk semalam tu ea..ampun2..
Ni lah tempat yang dakkk kecikkk suh teka tu..
Tempat yang paling femes sekali di kuantan ni iaitu TELUK CEMPEDAK..
Dan pemenang yang dapat jawab dengan tepat dan yakin tanpa keraguan adalah........
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
grrrrrrrrrrrrrrr,makan koranggggggggggggggg..
Hahahahahaaaa,mengonggg ko dakkk kecikkkk.
Menakut kang org je..
Ok2 siyes ni la pemenangnya,
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Cakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Alololo dia wakkk malu2 la plakkkkkkkkk..
Ni lah PEMENANG yg bertuah tu..
En ALVIN yang temokkkkkkkkkkkk tp tiut cam DORAEMON..hikhikhik
ampun2..

Maaf ye aku cilokkk gamba2 ni tanpa izin ko..
Sila jangan saman aku,hehehe..!!!!
Kepada En ALVIN ni lah hadiah yg lu akan dapat dari gua.....sebarang pertanyaan dan bantahan tidak akan di layan ye..Sila terima dengan hati terbuka..(",)
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Sila senyum kambing dulu sebelom terima hadiah ini
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Yayyyyyyyyyyy,ALVIN menang moto..
wakakakakakaakakakakakaaaaa
Rilek2 Bro gua melawak je..Gua ada hadiah yg istimewa sekali utk lu.
Tapi seperti yg gua cakap lah,lu akan dapat hadiah dari gua selepas gua dapat gaji ea sabarrrrr tau sbb lu kang bercitarasa tinggi so duit gua kena byk utk kasi lu hadiah yg tidak trdapat di tempat tinggal lu..Hikhikhikkkkkkkkkkkkkkkkk..
Blueeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkssssss
Terima kasih jugak kepada korang2 yang menyertai dan mencuba menjawab soalan teka tekuk saya tu ea..Pada yg tak menang tu,lain kali cuba lagi ye....Jgn putus asa.
^
^
^
^
^
^
^
nota kaki : ALVIN SILA TINGGALKAN ALAMAT UMAH@OFIS,SAIZ KASUT,SAIZ PINGGANG,SAIZ BAJU,WARNA KEGEMARAN DLL..TAKPUN EMAIL
TROS KEPADA SAYA------> linda.sidek@tm.com.my

11 orang kenit.....:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

owh...
aku kalah sebab aku jawab dengan keraguan la eh???
hahahaha...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

"pengomen pertama yang meneka dengan betol "
ayat ko...
mcm mane eh cara ko adili nie...
hahahaha...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

alvin...
aku nak share hadiah menang 16K...
hahahaha...

*Dak kecikkk* berkata...

Meniti Senja:)
Wooo,wooo,woooo rilekkk bro..
hahhahaaaa,saya trsilap ayat ke?
maaf lah ye,ari ni hari pening sedunia saya kot wakk keje pun dah tak betol dah ni..winksss



owh...
aku kalah sebab aku jawab dengan keraguan la eh???
hahahaha...



Yupppppp,anda kalah sbb ada keraguan pd jwapan anda..hikhikhik



keputusan adalah muktamad..
:)



Apa blh buat en alvin yg bucukkkkk terer geografi lor..ahaksss

Atan Athen berkata...

alvin die meniru....die tiru buku...x aci....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xpe...
alvin abg aku...
nanti hadiah tetap die share....
hahahaha...

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

wehhh..........
aku menang!!!!!!!!!!!!!!!
thanks pakcik kordi!!!hahahahahahaha...
semua nampaknya gembira dgn kemenangan gua...
dak ucuk yang wangi sikit!!
adakah ini benar atau mimpi ugly?

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin yg bucukkkk:)
sila percaya ye en alvin,lu menang moto...hahahhaaaaa

Jgn lupa k email alamat n saiz2 kamo,wane kegemaran kamo ke..

linda.sidek@tm.com.my


skali lg tahniah inspektor sahab..

:)

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

errrrrrrr....bole tak aku minta hadiah tedi bear je..so tak perlu saiz2 ni..tedi bear baru 7hengget6posen..

MiSZuE berkata...

hahahaha lawak ahh entry ni hahahhaa



xtau lak ade kontesssssss

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin:)
Da tu kasi la alamat,xkan aku nak ato hadiah ko kat kandang kambing wehhhhhhhhh..grrrrr.


Miszue:)
tu lah sape sruh ko lupakan aku..
dah trlepas dah utk dpt hadiah misteri dr aku..:)