THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

26 Mac 2010

..JoM MaeN MaSaK-MaSaK..^_^

Holoholoholoh,tomeinyeee tinonet ni kang geram nengokkkk..
Petang semalam inda ada main masak2,bukan main masak2 yang macam
budak2 tecikkk suka main tu ea..Ni main masak2 yg boleh masak sambil mencekik..huhuhuhuhu
Inda nak kongsi resepi masakan dgn uols semua..
Masak kacang bendi goreng..

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!
iNi kacang Bendi nyaaaa..
aDa x antara korang tak tahu ghupe bendi??
Haaaaaaa,meh cni tgokk puas2..hehehe
Cara2 hendak masak bendi goreng cara dakk kecikkk ni
senang aje org2 lelaki pow boleh cuba buat ea..
@
1}Mula2 potong bendi2 tu seperti gamba di bawah ni..

@
2}Selepas itu kita perlu kang Bawang merah,bawang putih n Cili merah dan
di potong seperti ini..

@
3}Selepas itu korang panas kang minyak..
@
4}Tumis bawang putih dan bawang merah hingga garing..
@
5}Masukkan kacang bendi yg dah di potong tadi beserta dgn cili merah.
@
6}Dan yg last masukkan sedikit perasa dan garam secukup rasa.
@
7}Dah Siap,hehehehe
@
.......DaN HaSiLnYa.......


!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

Tadaaaaa
Sgt senang kang,pejam mata pow boleh buat..
Lebih setappp law di makan ngan nasi yg panas2....
@
@
bersama2 ngan gulai daging ni..
Nangisss wa cakap lu..
Di tambah2 lak ngan sambal belacan..
Whoaaaaaaa,syorgaaaaaaa2...
@
@
Pssssst,belog inda ni cam jadi belog masak2 plakkk ea???hihihi
xpe2,kadang2 perlu jugak tampil kang kelainan ye idakkkk uolsss..
Takut jugakkk nanti ada orang jemu nak baca belog inda ni
asikkk duk over ngan gamba muka dia jew memanjang kang..^_^
@
@
@
@
@
@
@
@
@

Opssss,sebelum tu saya ada sedikit makluman utk en ALVIN tasuke makan ikan ni...

p/s:ALVIN,hadiah kamo akan di post ari senin ni yerrr..
aRap sabar menunggu,sila jgn saman saya kerana lambat bg hadiah kemenangan kamo..
aPa pow TAHNIAH sekali ye..
terosssss kang ngan watak kamo yg ala2 kanak2 riang tue ok...
Suka ngan setiap N3 kamo..hikhikhikhik
ayat cam bodekkk nak mintakkk kena pinang jew kang..(",)

13 orang kenit.....:

Zumie berkata...

haha muke inda comey takpe letak manyak2...hoho

berbakat da leh kawen yang:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

alvin suke makan nasi orlando je...
hehehehe...

*Dak kecikkk* berkata...

Zumie:)
Dan2 jew cumil..hikhik
yang,email aku no phone ko...^_^
nanti leh borak2..


Meniti Senja:)
Bkan alvin suka makan nasi katak ea???hihi

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

bendi tumis fav N...

pwincess AJA berkata...

kalau letak sos tiram mse tumis 2h,
lagi mengancam kak inda~!;)))

Erieq berkata...

lagi sodap kalau makan time perot kosong..huhuhu

Jejaka Desa berkata...

Ngko kala tak reti masok koi tak reti nok kabo la.Dengor la tagline Nabil

Atan Athen berkata...

lagi sedap klu mkn reramai2....hehehe....xnk kongsi k?

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

gua rasa sejak 2 menjak ni gua macam buka blog chef wan jew..




dak kecik..lu dah jumpa ke tedi bear kaler itam tuh??

enjelinajolipit berkata...

gua baru lepas makan nasi lauk ikan goreng. sedap jugak. hahahaha

Hamidah MJ berkata...

tenung-tenung selalu gambar baby chef tu... ada baby esok muka sebijik macam tu..

Mazru Majid berkata...

nampak sedap..tp belum rase belum tau kan?

huhuhu

helena's berkata...

alvin bukan suke makan dinosor?