THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

27 Mac 2010

..sHoPpiNg sEnSoRaNg..hehehehe3

Semalam percubaan utk berSHOPPING seorang diwi berjaya jua..
Vangga2 dengan diwi sendiwi..hihihihi
Sebelum ini inda tak pernah pergi shopping sengsorang,mesti nak ada teman
utk tanya pendapat teman..Mmg jenis inda suka tanya pendapat
teman rapat sebab mgkin dia tahu apa yang terbaik utk inda..
Tp kali ni teman baik tiada di sisi kerana beliau super duper busy..
Takpe2,hidup perlu di terus kang walaupow agak segan nak jalan sengsorang...wawawaaaaaaaa
Ngade2 jew kang Budakkk Tecikkkk ni...

@
@
@
@
@
@
@
@

Psssttttt,teringin nak bercelak cam awek ni..
So....
!

!

!

!

Inda pow rembat benda alah ni..
!

!

!

!

!

Dan terOs mencuba..
Ok kew??
@
Pah tu teringat mata aku yang dah pow kabur ni..
Contact lense yang sebelum ni dah tamat had penggunaannya....
Igt nak beli kaca mata jew tp cam kelakar lak bila inda pakai..hihihihi
Xsesuai ya amat law inda pakai kaca mata tau,cam makcik2 jew ghupe nya..
@
Contact lense jgk yang sesuai utk aku kot..kuikuikuikui
Sampai2 terus pilih wane lense..
inda pakai lense jenama FRESHKON...
Kali ini igt nak cuba cari kelainan ckit,biasa pakai lense wane brown jew kang
tapi kali ni inda beli wane hijau,GROOVE GREEN..
Nak tgokkk tak cam mane ghupe inda bila pakai Lense wane hijau ni???
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
wakakakakakaaaaaaa,lupa plakkk nak snap gamba inda
pakai lense hijau..Gamba awek cun ni pow boleh lah ea..
Yang penting lebih kurang cam gitu lah wane lense nya...^_^

10 orang kenit.....:

helena's berkata...

mesti cantik gila kan!!

angah iza berkata...

berapa ringgit ek inda beli GEL eye liner tu ????
biasa nye kedai mana ada jual ek/?

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

rajen ko yunk bli gel tu...N x reti bnde2 ni...huhuu

HonEyBuNNy berkata...

wow..wana ijau.....nti snap gambar tau...ihihih.....

pwincess AJA berkata...

gel eye liner 2h sgt besh tuk dipakai~!
cunnn kan kak.;)))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ko kalau bab make up...
memang ko la org nye...
ehehehehe...

smiley berkata...

cop cop....nak tanye...kalo pakai celak camtuh...lama2 nanti die comot tak bawah mata tuh?

regards,
Triplesmiley

*Dak kecikkk* berkata...

Smiley:)
Xcomot pow yunk..
Inda pakai ok jew coz inda beli yg kalis air.

Zumie berkata...

inda comel..suke tengok mate inda:)

miSZMaNEy berkata...

hihi..muke u mcm tiz sikit kan..=)