THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

19 Mac 2010

..LAC ReBRaNDiNg CoNtEsT..

Hello uols,morning..
Datang kerja pepagi tadi tros check box comment..
Ni antara 3 koleksi tudung yang membuatkan inda betol2 HEART sesangat dan inda ingin memenangi salah satu daripada tudung itu dan utk melihat pelbagai lagi jenis tudung silalah terjah ke Blogshop beliau di http://leezanaleecollection.blogspot.com/..Selamat bershopping yah.
!
!
!
!
!


****Saya sukakan himpunan koleksi LEEZAN ALEA COLECTION kerana pertama kali terpandang tuannya shawlnya hati dah terpaut..Koleksi dan warna shawlnya yang ekklusif betol2 memikat saya utk memiliki shawl2 dari koleksi beliau.Sesuai dengan jiwa remaja saya yang selalu mendambakan shawl2 yang sweet seperti ini..

>
>
>

Dan saya ingin mengeTAG 10 rakan bloggers saya utk menyertai Contest ini antaranya...

*Mencari Kesetiaan/Nurayunni
*Monoor/Nur
*HoneyBunny
*Money With Brain/Aleena
*Pelangi Lady Dyla
*Stilla Si Putree Sejinjang/Tilla
*Syarinie Amran
*C.h.e.n.t.a L.y.a.a/Lya
*Zuedhearty/Zumie
*Bai


P/s : Pada yang di tag oleh inda ni sila siapkan kerja anda ye..
Harap Maklum..(cubalah join,mana tahu kot2 menang)

.
.
.
.
.
.
..Syarat2 utk menyertai Contest ini..

*Terbuka kepada para bloggers & sesiapa yang memiliki akaun Facebook.DONE
*Blog: Publish entry "LAC Rebranding Contest".DONE
*FB: Buat note bertajuk "LAC Rebranding Contest."
*Pilih mana-mana 3 hadiah yang anda ingin menangi & publish ketiga-tiga gambar mengikut keutamaan.DONE
*Link blogshop LEEZAN ALEE COLLECTION kat entry/note tu.DONE
*Saya sukakan himpunan koleksi Leezan Alee Collection kerana..... (Tidak lebih 30 patah perkataan.)DONE
*Tag sekurang-kurangnya 10 rakan bloggers/FB anda.DONE
*Blog: Link blogshop Leezan Alee Collection di blog anda. FB: Share link Leezan Alee Collection. (http://leezanaleecollection.blogspot.com)DONE
*Follow blogshop Leezan Alee Collection.DONE
*Become LEEZAN ALEE COLLECTION fan kat FB fan page.
*Kemudian tinggalkan komen kat entry ni beserta link entry/note anda.DONE



UTK MAKLUMAN
*
*
*
Pemenang akan diadili berdasarkan kreativiti dan kesungguhan para peserta.
Hanya 1 hadiah akan dimenangi oleh setiap peserta.
Tarikh tutup penyertaan:
20 Mac 2010

SAMA2 KITA MERIAHKAN CONTETS INI EA..
BYE2..

14 orang kenit.....:

helena's berkata...

sukelah yang tudung polka dot tuh..hehe comel gila!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

style la yg bulat² kaler² tue...
hehehe...

*Dak kecikkk* berkata...

Helena:)
Cik hel,citarasa kita sama ea.


Meniti Senja:)
Yes style kat shawl2 dia..
Awk cubalah pakai,msti nampak sweet..hahahaaaaaaa

norhaizan berkata...

nnti sempat n ada masa nor join ini contest yer..tapi dh end date dia lerr..huhu..btw, thanks..tudung dia semua cantik2, tambahan yg polka dot tu...kalo inda yg pakai, bertambah ler cantik..

Zumie berkata...

terkene sudah den
baekla budak comey...akan cube untuk buat okeiii :)

*Dak kecikkk* berkata...

Norhaizan:)
He3..last minute jew kang kena tag..Cian kat awk..:)
Yes,tudung dia mmg cantik2 murah plak tu.Nor pakai lg cantik lor.

*Dak kecikkk* berkata...

Zumie:)
Thank kerana sudi join..:)
ni bertambah2 syg kat ko ni.

HonEyBuNNy berkata...

alamk..ila pn terkena sudh..hehhe...walaupn skrg da jrg paki shawls...ok nti ila wat ye...kna cari idea dlu la...ngeh3

*Dak kecikkk* berkata...

HoneyBunny:)
Hik3,buat cecepat ckit tau dear coz tarikh tutup esok da..
G cari idea dlu k.:)

helena's berkata...

inda kene tag!

pakcik kordi berkata...

yeah!cun nye!

enjelinajolipit berkata...

saya tak ditag??
huh!
takpa.



suka yang bulat2 tu. nati bole pas gunakan shawl bulat2 mcm ni utk PRU13. ye dak??

ops~~~`

angah iza berkata...

menarik nye tudung2 tu...
lawaaaaaa...........
dak kecik berlanja leh...hahahha

Stilla berkata...

sory ekk yunk..tak sempat nak join contest ni...sory bangat err...penat2 je inda tag...mintak ampun ekkk..tak sempat arr nak join...