THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

04 Mac 2010

..M.A.C oh M.A.C..

Next N3..
Tutorial mekap SMOKEY EYES seperti gamba di bawah..
Please wait k.
Sekarang ni dak kecikkk ngah HEART sesangat dengan brand M.A.C ni.
Whoaaaa,nak mula lah tu ngan nafsu shopping dia.hikhikhik
Nak tahu tak kenapa dak kecikkk heart sesangat ngan brand M.A.C ni??
Meh kita skodeng meh..
*
**
***
*****
******
*******
********
*********
**********
***********
*************
***************
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!




Sebab ni..
Warna2 eye shadow dia cantik.
Bila di pakai nampak menyerlah je kat bahagian mata tu..
Winkkkkkssss,Winnnnkkkssssssssss!!!


Wane2 Lipstick pun cantik..



Barang mekap yang dak kecik guna sekarang :
*Eye shadow : L'oreal
*Muka : Bedak Mixami
*Bibir : Maybeline fruity jelly
*Maskara : Maybeline colagen
*Lip Liner : Silky Girl
Ni je kot barangan penting utk dak kecik bermekap,korang guna brand apa ea utk mekap?

9 orang kenit.....:

Atan Athen berkata...

dh mcm2 kaler matenye ha....hahahaha
ak cume tau satu je
style mata panda....hahahahaha

angah iza berkata...

m.a.c kegemaran ku...
hehehhe...
tp iza x reti ar nak pakai aye shadow...mesti padam balik kalo pakai..
rasa mcm ada benda je kat kelopak mata.hehehhe

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

ermm~~



















































barang makeup yang alvin sengal guna..

eye shadow:adabi
muka:tepung cap kunci
bibir:kicap tamin
maskara:celak mekah
lip liner:deodorant rexona

*Dak kecikkk* berkata...

Atan Athen:)
cam mane nk buat mata jd cam panda atan??leh ajar x?hikhik


Angah iza:)
Dulu pon inda tasuke mekap mata,tp bila da biasa pakai jd cam ketagih lak..he3..Tp law nk pkai eye shadow ni kena pndai lah sebab tkt nanti jd comot..Try again k.


Alvin Bucukkkkk:)

eye shadow:adabi
muka:tepung cap kunci
bibir:kicap tamin
maskara:celak mekah
lip liner:deodorant rexona

Woi,ko pakai barangan jenama ni ea?
oooooooo patut pun wajah ko ayu.
Hahahaahahahahahaahahahahaa

helena's berkata...

mata yang no 2 tuh cantik gila!!

tapi tak pandai mekap bab mata..geram!!

Cikhel pakai berus je yang MAc..hehe

*Dak kecikkk* berkata...

Helena:)
Cik Hel ne berguru ngan inda bru pandai mekap mata..



















bluekkkkkkkksss,ferasan tol dak kecik ni..

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

jgn jeles ngan produk make gua...




































gua lebih ayu dari lu la udak ucuk..

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.i mmg failed bab2 mekap neh T___T

*Dak kecikkk* berkata...

intanurulfateha:)
wah xsangka kamo akn terjah blog saya..
arigato gozaimas yah..


xyah mekap2 da kamo da cantik.