THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

28 Mac 2010

..See BuDaK GeMoOK SaYa..

Psttttttt,ari ni saya nak date ngan budakk gemok kat tepi saya tu..
Hati berbunga2 tak hingat dah ni...
Uols x pergi dating kah????

13 orang kenit.....:

enjelinajolipit berkata...

hari2 i oll bedeting. muahahaha

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

budak ucuk..
hav a nice date..

*Dak kecikkk* berkata...

enjelinajolipit:)
iyorrr le tu..


Alvin:)
Thank.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

nak g ngedate la ni..
hehe

Jejaka Desa berkata...

Koi nok nengok awok 10 tahun lagi.Boleh maintain ke tak.Ha..ha..

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

smpat detim 3jam jekk smlm...family N gn family Za..huhuuh

YobSumo berkata...

seronoknye dia dating...

Mazru Majid berkata...

kim salam kt budak gemok tu ye..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nak dating...
but xjadi lak...

smiley berkata...

amboi2 sukenye die dapat dating.....jelesnye...huhu...

regards,
Triplesmiley

cemomoi berkata...

dating kat mana nak skodeng sikit... jangan kat tc banyak berokkk mat yeh

nuyulaisy berkata...

wahhh.... siap dating lg ni, nmpknya kna pksa suami g dating ni...

nmpaknya kna join blogger ni nanti boleh blaja masak...

jgn lupa add sy tau..hehhe
www.wonderpets-nuyulaisywp.blogspot.com

Zumie berkata...

tak deting la syg..hehe..mggu ni la kot wekss:P