THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

26 April 2010

..HaPpY SuNDaY..

Hello,morning uols..
Pepagi ni hujan lah pulak
kat KUANTAN ni..
Sejukkkk bangat lorrr.
Dengar cerita start 28 ari bulan 4 ni
hujan asid akan melanda negara kita..
Betul or tak wallahualam lah.
Ni sekadar maklumat utk uols
semua so take care lah yer.
Sekarang ni macam2 penyakit
yang ada..
@
@
Ni inda nak story sikit sal kisah inda di hari ahad..
Maklumlah hari cuti semestinya
ramai yang pergi merayap2
sambil tengok gelagat orang tak gitu..hehehe
~time ni bawu sampai di teluk cempedak or TC~
@
Duk lepak2 sambil menikmati keindahan pantai.
Sungguh nyaman rasanya..
@
@
Pah tu gerak pergi megamall utk tonton cerita ini..
Not bad lah citer ni.Ada elemen humor,aksi,romantic n many more lah..
Yang paling inda suka watak lelaki yang pakai topi tu..
Dia kurang bercakap tapi mmg handal
menembak sasaran pada jarak jauh..
Sekali dia senyum fuhhhh rasa nak gugur je
jantung ni,macho sesangat..hahaaaaaahahaaaaa
~tapi citer ni ending dia cam tergantung lah,maybe ada sambungan lagi kot~
@
@
Eh inda tak bagitau lagik ea yang inda pergi
hang out ngan sape semalam,bukan ngan dakk gemokkk au..
Dakk Gemokkk saya busy lah..
So inda ajak membe inda temankan inda..
Meh2 inda
kenal kan membe rapat inda..
Dia gelarkan diwinya
SHAH RUKH KHAN..
Bluekkkkkkkkkkkkksssss,poyo je kan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
See,en Shah namanya..
No gosip2 ok,hati inda tetap pada dakkk gemokkkkk..
Lagipun dah mintak ijin dah ngan dia.
Dakkkk gemokkkkk,i love u so much..

@

@

@

@

@

@

@

@

9 orang kenit.....:

Bai berkata...

ramai dah org tgk cerita ni..huhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

N da lamer x tgk muvee ohh...

*Dak kecikkk* berkata...

Bai:)
Bai kena cepat2 g tgok au..


Princess N:)
Org nak kawin katakan..hehe
busy sana sini..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

aku baru je donlod movie ni kat internet..layan arrr...
kau salah sebut nama shah rukh khan..nama dia skunk datuk shah rukh khan la...bertuah kau dapat lepak ngan shah rukh khan..

*Dak kecikkk* berkata...

Alvin takda umah:)
Weh,ley donlod kew?tapi sound dia tak sama ngan sound efek kat panggung bro..


Eh,aku lupa lak yang Shah Rukh Khan da jadi Datuk..huhuhu

angah iza berkata...

amboi mesra nye...
dak gemookkk x marah ke?
ish...ish..
sis plak yg jeles ni.
hahhaa

Yana@Nana berkata...

pose manje gitu.. dak gemuk tak jeles eh.. best yer dpt boy cm dak gemuk..
kalu yana hrm jgn harap cmtu.. tunang yana JELES tau..

Zumie berkata...

hoi syg haha..
apesal rapat2 tu..jauh2

haha

helena's berkata...

putih gebunye lah budak kecik nih,,hehe