THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

..TeRiMa KaSiH YeR KeRaNa FoLLoW..

15 April 2010

..KuRaNgKaN KoNtRoVeRsi N TiNgKaTkaN PResTaSi..

Wah,tajuk gempak habis..
apa ko ingat ko tu
artis kew cik linda oi..
Setakat muka cam tu
jangan nak berlagak lah yer..
Eh,nape tiba2 aku kutuk diwi sendiwi ni..??
Sape nak jawab ni..hihihihi
Dah2 jangan nak gedik2
ea,kan kena kaki kan.
Ok2,inda nak bgtau
hari ni mood inda cam hepi jer
untuk bekerja..
Nak tgok bukti
KEHAPPYan inda???
Meh2 skodeng sikit meh..
*
*
*
*
*
*
Si BuDaK KeCiK Dan
BoToL aiR MeRaHnYa..
Sejak2 batuk ni kena banyak2 kan
minum air masak..Kalau dulu
payah ya amat nak minum air masak ni..
Bila dah terkena batuk yang
teruk bawu lah mula
insaf yer nak banyak2 kan
minum air masak ni..
Law tak siang malam
pekena air batu
je memanjang..apa kes bai..huhuhu
*
*
aDa org cakap header kat belog inda
ni comel n ada jugak yang cakap
cam budak terencat akal..
Hahhhhh,apakah muka ni
cam budak terencat akal???
Tlg jelas kan sikit korang
sal header kat atas tu..
Ok or tak?
Law tak inda nak
tukar gamba lain..
Hallu,selamat pagi boleh saya bantu?
Saya ada panggilan ni..
Saya buat kerja dulu yer.hehehehe
Jangan percaya pada lakonan
budak tu ea..
Bluekkkkksssss,utk kat diwi sendiwi..
Tgokkkkk,mata dah menampakkan eye bags coz
kejadian tak cukup tdow yang inda cakap tuh..
Mencikkk2,tak pasal mata aku dah macam
panda..Tu kerana ari ni mekap SMOKEY,biar
mata nampak hidup sikit..hehehe
Dasar plastikkkkkkkk...

15 orang kenit.....:

Bai berkata...

kulit kamo mulus dan tulus!

budak kampung online berkata...

Jimat tu.. tak payah pakai eyes shadow... ha..ha

cemomoi berkata...

pnah main ketinting lawi... bulu yang warna-warni tu patut dicuba bagi menggantikan eysyedo tu

nuyulaisy berkata...

inda ni kerja pew??

Yana@Nana berkata...

SALAM,inda..
gambar yg kat atas tu dah ok..mmg cm nampak kebudak2kan..tapi cntik sempoi..n nar=tural je..tak payah tuka..
n g 1 inda mmg cntik lah..suka tengok..putih bersih aja..mata besar..lagi2 pakai uniform

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

salam..
kak linda..
adik vin nak tanya..

1-mana nak dapatkan botol air kaler merah tu??tesco ada jual tak??
2-opis kak linda takda aircond ke??nampak ada kipas berputaq disitu..
3-camna nak buat lidah mcm kat pic last tu??tu lidah betul ke??asal cumil sgt??





hahahahahahaha...
adik vin seWel~~

HonEyBuNNy berkata...

inda...comei r mekap kamooo...;-)

helena's berkata...

sapa yg cakap inda terencat akal?dia tuh akal terencat.hahaha

comel gila okay.takyah tuka..memang cantik header tuh!

Rifqah berkata...

chumel ape gamba tuh.. heheh.. cam kanak2 ribena kegembiraan dpt kek besa.. eheheh..

btw, mata kamu chanteq sgt2.. ske3~~
(^__^)v

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

hohohoho...smokey eye..cantek beb..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

memang idup la mate tue...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ berkata...

weh, mata beso, tak nampak sangat eyebag tu

pwincess AJA berkata...

kak inda cyg,meh pinjam mate 2h.;DDD

Shafie berkata...

suke tgk gmbr2 diatas..ehehehe

Anton Hilman berkata...

hi salam kenal dari padang, west sumatera indonesia. blogwalking je. u r so beautiful